Κρίμα για τον ΟΦΙ – ισοφαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό στο 94′!

Η ομάδα της Ιεράπετρας έχασε την ευκαιρία να πετύχει μια ιστορική νίκη επί του ΠΑΟ καθώς κέρδιζε με 2-1 και δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Μια ιστορική νίκη έχασε πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ ο ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων ο Καπμπετσής ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό σε 2-2. Μέχρι εκείνη την ώρα ο ΟΦΙ είχε το προβάδισμα με 2-1 χάρις στα γκολ των Χίσι και Αναστασόπουλου.

Το 2-1  διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και ο ΟΦΙ, ομάδα τρίτης κατηγορίας, κατάφερε να κρατήσει σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο την επίθεση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, που κατά διαστήματα ήταν ασφυκτική, μέχρι και την τελευταία φάση του αγώνα!

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Θεοχάρης (46′ Μπουζούκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης, Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (69΄Πούγγουρας), Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.

ΟΦ Ιεράπετρας:
 Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79΄Πυθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (58΄Κορέτα), Μηνάς (69΄Τζελεπης), Καλημέρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook