Γεμίζει κόσμο το Περιστέρι για τον 1ο ημιτελικό

Η ομάδα του Περιστερίου έχει βάλει γενική είσοδο 10 ευρώ, με τους φιλάθλους του συλλόγου να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των «κυανόλευκων».

Η διοίκηση του Ατρόμητου έχει εκδώσει 7.000 εισιτήρια, καθώς θα παραμείνουν κλειστές η Θύρα 1 που προορίζεται για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων και η Θύρα 6 που θα τοποθετηθεί η μεγάλη φανέλα της ομάδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γραφείου διαχείρισης εισιτηρίων του Ατρόμητου, οι φίλαθλοι του συλλόγου θα δώσει δυναμικό «παρών» στην πρώτη ιστορική «μάχη» με τον Ολυμπιακό και για τον λόγο αυτό, εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει για την διάθεση των εισιτηρίων, ενώ καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν έγκαιρα στο γήπεδο για την αποφυγή συνωστισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 16.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα. Η ζήτηση των εισιτηρίων (γενική είσοδος 10 ευρώ) είναι μεγάλη και το Γραφείο Διαχείρισης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να εισέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για να αποφύγουν τον συνωστισμό στις θύρες εισόδου».