Ηρόδοτος: Προπόνηση στο «Ικάριο» – επανασπορά στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού

Με προπόνηση στο «Ικάριο» γήπεδο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηροδότου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον ο Ηρόδοτος για την επιστροφή του στην Super League 2. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο «Ικάριο». Εκτός ενόψει της πρεμιέρας είναι ο Γιάννης Κοιλιάρας που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Η ενημέρωση του Ηροδότου:

“Με προπόνηση στο «Ικάριο» γήπεδο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηροδότου, καθώς στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού πραγματοποιείται επανασπορά. Το πρόγραμμα ήταν 70 λεπτών με υποομαδική τακτική βελτίωση παραμέτρων φυσικής κατάστασης (αερόβιο).

Ο Χαλκιαδάκης μπήκε προοδευτικά και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο Καντέ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Επισκοπή και είναι στη διάθεση του Γιάννη Τάτση για την αναμέτρηση.

Αυτός που δεν υπολογίζεται είναι ο Γιάννης Κοιλιάρας που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση θα λάβει χώρα πρωί, στο ίδιο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook