Το Σάββατο 27 Ιουνίου η Γ.Σ του Ηροδότου

Θα πραγματοποιηθεί στον ακάλυπτο χώρο της αίθουσας “Ντ. Μπαξεβάνης”, του κεντρικού γηπέδου Ηροδότου.

Η ενημέρωση του Ηροδότου: 

‘ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Π.Α.Σ.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ [email protected]


Οδός: Σταδίου και Πυθέως 1, 71601 – Νέα Αλικαρνασσός,

Τηλ: 2810226808, email:[email protected]

Αριθ.πρωτ: 183

Νέα Αλικαρνασσός 5 Ιουνίου 2020

Το Διοικητικό συμβούλιο

Έχοντας υπόψη:

Το άρθρο 9.1,3,17 κλπ του καταστατικού και την με αριθμό 5/3-6-2020 απόφασης ΔΣ

Συγκαλεί το Σάββατο 27 Ιουνίου 20120 και ώρα 16.00 , στον ακάλυπτο χώρο της αίθουσας ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ , του κεντρικού γηπέδου Ηροδότου,

Την Τακτική Γενική συνέλευση του Ηροδότου με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.Εκλογή προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

2.Εκλογή 2 μελών Εφορευτικής Επιτροπής

3.Ανάγνωση Διοικητικού Απολογισμού

4.Ανάγνωση και έγκριση Ταμειακού απολογισμού

5.Αρχαιρεσίες για εκλογή 15 τακτικών μελών Διοικητικού συμβουλίου και 3 μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση χωρίς νέα ειδοποίηση θα επαναληφθεί την 18.00 ώρα της ίδιας μέρας στον ίδιο χώρο με ίδια θέματα Η.Δ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν αποκλειστικά τα τακτικά και ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Ηροδότου , όπως αυτά προκύπτουν από τους πίνακες μελών που θα οριστικοποιηθούν και θα αναρτηθούν δημόσια μέχρι την 26/6/2020 και ώρα 16.00.

Δικαίωμα συμμετοχής σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ή ξεχωριστό παραταξιακό ψηφοδέλτιο , έχουν όσα από τα τακτικά μέλη υποβάλλουν σχετική αίτηση συμμετοχής ως υποψήφιοι για το ΔΣ ή την Ε.Ε. μέχρι την 18.00 ώρα της Πέμπτης 25/6/2020.

Τα υποψήφια μέλη πρέπει ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης να υποβάλλουν σχετική Υπεύθυνη δήλωση κανονικά υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής και την οποία θα παραλάβουν από την αρμόδια επιτροπή.

Επίσης την στιγμή κατάθεσης της υποψηφιότητας θα πρέπει να έχουν πλήρη οικονομική τακτοποίηση.

-Δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι όσοι έχουν καταδικαστεί ή παραπεμφθεί για οποιοδήποτε κακούργημα ή καταδικαστεί για τα αδικήματα που περιγράφονται στο άρθρο 3 του καταστατικού , στον αθλητικό νόμο και σε λοιπές διατάξεις της πολιτείας.

-Επίσης δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι μέλη επαγγελματικών ποδοσφαιρικών συλλόγων , εν ενεργεία προπονητές και διαιτητές ποδοσφαίρου καθώς και αθλητές ιδίου αθλήματος , που ταυτόχρονα είναι και μέλη του Ηροδότου.

-Δεν μπορούν ακόμη να είναι υποψήφιοι μέλη Δ.Σ. ή Ε.Ε. άλλων ποδοσφαιρικών σωματείων οποιασδήποτε κατηγορίας. Στην περίπτωση αυτή τα μέλη αυτά οφείλουν να έχουν παραιτηθεί και να προσκομίσουν στην αρμόδια επιτροπή αντίγραφο της παραίτησης τους ,καθώς και απόσπασμα πρακτικών συνεδρίασης του Δ.Σ του σωματείου αυτού με την οποία έγινε αποδεκτή η παραίτηση.

-Δεν μπορούν επίσης να είναι υποψήφιοι για τα όργανα διοίκησης του Ηροδότου , τα μέλη συλλόγου- συνδέσμου φιλάθλων-φίλων του συλλόγου.

Η αρμόδια επιτροπή αποτελούμενη από τους:κ.κ.

Τζανοκωστάκη Νικόλαο

Δασκαλάκη Γεώργιο

Tσαντηράκη Αικατερίνη

από 15/6/2020 θα παρέχει κάθε διευκρίνιση , θα τα κατάλληλα χορηγεί έντυπα, θα εισπράττει συνδρομές μελών και θα δέχεται τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων για τις μέρες Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη(15,16,17 &,24,25 και Παρασκευή 26/6/2020, από ώρες 18.00-20.00.

Το ΔΣ του Ηροδότου θα συνεδριάσει την 25/6/2020 και ωρα 20.00 στην αίθουσα ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ , για να εξετάσει τις υποψηφιότητες και να ανακηρύξει τους υποψήφιους ,αναρτώντας σχετικό πίνακα υποψηφίων και τακτικών μελών.

Η ανάρτηση θα γίνει έξω από τα κεντρικά γραφεία Ηροδότου , στην σελίδα στο fb ,καθώς και στον σύλλογο φίλων Ηροδότου και σε επιλεγμένους χώρους συγκέντρωσης κοινού στην Νέα Αλικαρνασσό.

Στις εργασίες της Γενικής συνέλευσης λόγω των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του Κορωνιού και κατόπιν εντολών των υγειονομικών αρχών , θα παραστούν ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ τα τακτικά μέλη του Ηροδότου.

Η είσοδος θα επιτευχθεί από την κεντρική είσοδο του γηπέδου παραπλεύρως των εκδοτηρίων , σημείο στο οποίο θα γίνεται και η ταμειακή τακτοποίηση των μελών.

Ουδεμία εγγραφή μέλους δεν θα γίνει μετά την δημοσίευση των καταλόγων , δικαίωμα δε εκλέγειν και εκλέγεστε έχουν τα μέλη που συμπληρώνουν την 27/6/2020 12 μήνες ως τακτικά μέλη του Ηροδότου.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Παναγιωτάκης Νικόλαος Τζζανοκωστάκης Νικόλαος”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook