Oι αποφάσεις του Δ.Σ του Ηροδότου

Έγινε ο συνολικός απολογισμός και η αποτίμηση του έργου που συντελέστηκε στους 18 μήνες της θητείας της Διοίκησης Παναγιωτάκη.

Oι αποφάσεις του Δ.Σ του Ηροδότου:
 
“Σε κλίμα συγκίνησης και μετά από πολύ καιρό, πραγματοποιήθηκε την 3 Ιουνίου 2020, το ΔΣ του Ηροδότου.
Ουσιαστικά ήταν το τελευταίο συμβούλιο της απερχόμενης Διοίκησης, μέχρι την ΓΣ.
 
Έγινε ο συνολικός απολογισμός και η αποτίμηση του έργου που συντελέστηκε στους 18 μήνες της θητείας.
 
Απ όλους αναγνωρίστηκε ότι το σημαντικότερο επίτευγμα της διοίκησης είναι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας του Ηροδότου στην αθλητική και όχι μόνο κοινότητα, αλλά και στον χώρο των χορηγών και προμηθευτών.
Η διοίκηση αποχωρεί αφήνοντας ένα πλούσιο οργανωτικό έργο, πλήρη οικονομική και διοικητική διαφάνεια και κυρίως απαλλαγή του συλλόγου από όλα όσα βάραιναν κατά το παρελθόν και βάραιναν το μέλλον του.
 
Επίσης η νέα διοίκηση απαλλαγμένη απ όλα αυτά και με πλήρες θεσμικό πλαίσιο (νέο καταστατικό, τριετή θητεία, κανονισμό λειτουργίας φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα), βιβλία και στοιχεία επίσημα, θα μπορέσει πολύ εύκολα πλέον να ενταχθεί στο μητρώο αναγνωρίσεων των συλλόγων από την ΓΓΑ , ώστε να ζητήσει να ενταχθεί στα επιχορηγουμενα από την Πολιτεία ερασιτεχνικά σωματεία.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα:
1.Ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
2.Η ηθική υποχρέωση αποδέσμευσης 14 ποδοσφαιριστών με τους οποίους υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο λήγει την 30/6/2020 και οι οποίοι μπορούν να διαπραγματευτούν ελεύθερα.
3.Εγκριθηκε ο πίνακας μελών Ηροδότου και οι οποίοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε εφόσον δεν υπάρχουν τα τυπικά και ουσιαστικά κωλύματα και ασυμβίβαστα κατά νόμο.
Ο κατάλογος αυτός θα αναρτηθεί οριστικά 24 ώρες πριν την ΓΣ.
4.Ορίστηκε 3μελης Επιτροπή στην οποία ανατέθηκαν στο όνομα του ΔΣ όλα τα καθήκοντα που αφορούν την προετοιμασία και την οργάνωση της ΓΣ, την υποδοχή και εξέταση των υποψηφίων, αλλά και την τελική εισήγηση στο ΔΣ για την ανακήρυξη συμμετάσχοντων στην ΓΣ αλλά και υποψηφίων.
5.Συγκαλείται την 27 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα 14.00 στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο της αίθουσας ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, η τακτική ΓΣ για τον απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ και εκλογή νέου ΔΣ και Ε. Ε.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς νέα ειδοποίηση, στον ίδιο χώρο την 18.00 της ίδιας μέρας.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τα σχετικά έντυπα που θα πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι, θα ανακοινωθούν άμεσα και θα αναρτηθούν στο παρόν site, αλλά και σε δημόσιους χώρους της Αλικαρνασσού.
 
Εάν δεν συμπληρωθούν οι προβλεπόμενα θέσεις υποψηφίων(μέχρι την 18.00 ώρα της 26/6/2020) η ΓΣ θα μετατεθεί για 15 μέρες και αν και τότε δεν συμπληρωθούν οι θέσεις θα γίνει αίτημα διορισμού διοίκησης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook