Σταμάτησαν οι προπονήσεις και στον Ηρόδοτο

Για προληπτικούς λόγους λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, σταμάτησαν οι προπονήσεις μέχρι την Δευτέρα (16/3) και… βλέπουμε.

H σχετική ενημέρωση:

“Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) μεσημεριανή (15.30) προπόνηση στον Ηρόδοτο. αφού για προληπτικούς λόγους λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, σταμάτησαν οι προπονήσεις μέχρι την Δευτέρα (16/3) και… βλέπουμε. Άλλωστε με απόφαση της Διοίκησης του Ηροδότου “έκλεισαν” οι εγκαταστάσεις της ομάδας μας για την τέλεση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας. 

Ως γνωστό, με απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής των πλεϊ οφ, κόντρα στην Επισκοπή, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (15/3, 15.00) στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού, δεν θα γίνει αφού αναβλήθηκαν όλα τα ματς στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον κορονοϊό,

Την Πέμπτη (12/3) πραγματοποιήθηκε προπόνηση, στην οποία δόθηκε έμφαση στην ταχύτητα και την ταχυδύναμη, στην υποομαδική και στην συνέχεια ομαδική αμυντική λειτουργία σε οργανωμένο παιχνίδι αντιπάλου, ενώ ακολούθησε οικογενειακό διπλό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook