Σταμάτησαν οι προπονήσεις και στον Ηρόδοτο

Για προληπτικούς λόγους λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, σταμάτησαν οι προπονήσεις μέχρι την Δευτέρα (16/3) και… βλέπουμε.

H σχετική ενημέρωση:

“Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) μεσημεριανή (15.30) προπόνηση στον Ηρόδοτο. αφού για προληπτικούς λόγους λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, σταμάτησαν οι προπονήσεις μέχρι την Δευτέρα (16/3) και… βλέπουμε. Άλλωστε με απόφαση της Διοίκησης του Ηροδότου “έκλεισαν” οι εγκαταστάσεις της ομάδας μας για την τέλεση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας. 

Ως γνωστό, με απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής των πλεϊ οφ, κόντρα στην Επισκοπή, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (15/3, 15.00) στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού, δεν θα γίνει αφού αναβλήθηκαν όλα τα ματς στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον κορονοϊό,

Την Πέμπτη (12/3) πραγματοποιήθηκε προπόνηση, στην οποία δόθηκε έμφαση στην ταχύτητα και την ταχυδύναμη, στην υποομαδική και στην συνέχεια ομαδική αμυντική λειτουργία σε οργανωμένο παιχνίδι αντιπάλου, ενώ ακολούθησε οικογενειακό διπλό”.