Γαρεφαλάκης: “Δουλεύουμε σωστά και σκληρά”

Ο ποδοσφαιριστής τoυ Ηροδότου, Κώστας Γαρεφαλάκης, μίλησε στο irodotosfc για τον αγώνα με την Επισκοπή (15/3, 15.00) , ενώ αξιολογεί την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα και τα πλέϊ οφ της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος).

Τα όσα είπε ο Κώστας Γαρεφαλάκης στο irodotosfc: 

Για την πορεία του Ηροδότου και τον στόχο της στα πλεϊ οφ 

“Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στα πλεϊ οφ. Στόχος μας τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές είναι να βγούμε πρώτοι στην επιμέρους βαθμολογία της έξτρα διαδικασίας, χωρίς να λάβουμε υπόψη την αρχική βαθμολογία. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να μείνουμε αήττητοι.

Δουλεύουμε σωστά και σκληρά. Στα τελευταία ματς αυτό βγαίνει στο γήπεδο και φαίνεται από τα αποτελέσματα.  Το στιλ παιχνιδιού που παίζουμε θέλει χρόνο και υπομονή. Είμαστε σε καλό.. δρόμο και βγάζουμε στο χορτάρι αυτό που θέλουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και τον Γιούχτα και να είχαμε πιο πολλούς βαθμούς στα πλέϊ οφ”.

Για το ματς με τον Πανακρωτηριακό (2-1) και το προσεχές με την Επισκοπή (15/3, 15.00)

“Πήραμε την νίκη που θέλαμε τόσο. Δείξαμε αντίδραση μετά το γκολ που δέχθήκαμε και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε.

Το ματς με την Επισκοπή είναι το τελευταίο φετινό στην έδρα μας. Θέλουμε και οφείλουμε να “κλείσουμε” νικηφόρα τα εντός έδρας ματς μας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την δύναμή μας στην Ν. Αλικαρνασσό φέτος. Παίζουμε στο “σπίτι” μας και είτε έχει κόσμο, είτε όχι (λόγω της απόφασης για τον κορονόϊο), θέλουμε την νίκη για να την αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας”.

Για τον Ηρόδοτο και την φετινή σεζόν 

“Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός οτι παίζουν στην ομάδα τον τελευταίο καιρό κυρίως, νεαρά παιδιά από τις Ακαδημίες μας. Η ομάδα μας έχει βάσεις και μέλλον. Υπάρχει παραγωγική διαδικασία και εμείς, οι πιο έμπειροι, θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Ξεκινήσαμε με… χαμηλά το κεφάλι και χωρίς μεγάλο μπάτζετ. Καταφέραμε από νωρίς να σώσουμε την κατηγορία και μπήκαμε άνετα στα πλεϊ οφ. Είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά και γενικά έχουμε μία καλή σεζόν, αν και μπορούσαμε και καλύτερα.

Παίζουν πολλά παιδιά για πρώτη φορά και αυτό είναι σημαντικό. Το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook