Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα Ηρόδοτος – Δαμάστα

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Δευτέρα (9/3), αλλά μετατέθηκε σήμερα,Τρίτη, λόγω της βροχής.

Η ενημέρωση του Ηροδότου: 

“Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί του Πανακρωτηριακού (2-1) μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση οι παίκτες του Ηροδότου, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα (15/3, 15.00)  με την Επισκοπή για την 4η αγωνιστική των πλεϊ οφ, που θα γίνει στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού, κεκλεισμένων των θυρών (λόγω κορονοϊού). 

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (9/3) πραγματοποιήθηκε με τους παίκτες να χωρίζονται σε δυο γκρούπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής (8/3) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης – αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις μυϊκής τόνωσης.

Την Τρίτη (10/3) ένα γκρουπ παικτών θα έχει ρεπό, ενώ το άλλο θα μπει στο γήπεδο για φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Δαμάστα (πρωταθλήτρια στην Α1 ΕΠΣΗ) στις 15.30 στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Δευτέρα (9/3), αλλά μετατέθηκε λόγω της βροχής. Σε αυτό θα χρησιμοποιηθούν και αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες της ομάδας μας.

Μεσημεριανές προπονήσεις στις 15.30 θα γίνουν την Τετάρτη (11/3), την Πέμπτη (12/3) και την Παρασκευή (13/3).

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με πρωϊνή προπόνηση στις 10.00 το Σάββατο (14/3), όταν και μετά θα ανακοινωθεί από τον Αντώνη Ανδρουλάκη η αποστολή για το Κυριακάτικο (15/3) ματς.

Από τον αγώνα θα λείψουν ο τιμωρημένος Κουσίδης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες). Αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία οι Μήτρου και Κίσσας. Στο πρόγραμμα μετέχει και ο Μπαλάφας (ξεπέρασε το πρόβλημα στον δικέφαλο)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook