Στους ρυθμούς του ντέρμπι με τον ΠΟΑ κινείται ο Ηρόδοτος

Στην προπόνηση της Τετάρτης (15/1) έδωσε το παρών για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νίκος Ρούμπος.

Η σχετική ενημέρωση:

“Κορυφώνεται η προετοιμασία του Ηροδότου για το Κυριακάτικο (19/1,15.00) ματς με τον ΠΟΑ στο Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος),

Η προπόνηση της Τετάρτης (15/1) αφιερώθηκε αρχικά στην ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου, αλλά και του προηγούμενου αγώνα της ομάδας μας στα Χανιά. Στην συνέχεια, έγινε ένα παιχνίδι κατοχής, ένα passing γκεϊμ, αλλά και ένα line γκεϊμ.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (15/1) έδωσε το παρών για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Νίκος Ρούμπος. Στην σημερινή (16/1) προπόνηση αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά και ο Κρίστιαν Μπουσάϊ, που έφτασε στο Ηράκλειο το πρωϊ. 

Η προπόνηση της Πέμπτης (16/1) θα ξεκινήσει στις 15.30 και την ίδια ώρα θα γίνει προπόνηση και την Παρασκευή (17/1). Το Σάββατο (18/1) θα υπάρξει πρωϊνή προπόνηση (9.30) και μετά θα ανακοινωθεί από τον προπονητή μας, Αντώνη Ανδρουλάκη, η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (19/1).

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΟΑ και η νέα αφίσα του Ηροδότου: 

“Ηρόδοτος – ΠΟΑ 

Πρωτάθλημα Γ Εθνικής (8ος Ομιλος) – 17η αγωνιστική 

Πρόσκληση σε φίλους και φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Αλικαρνασσού την Κυριακή 19/1/2020 και ώρα 15.00.

Γενική είσοδος για τον αγώνα στα 10 ευρώ.

Ειδικές Τιμές: 

5 ευρώ είναι τα εισιτήρια για Γυναίκες, Παιδιά από 12-18 ετών, Μέλη Ακαδημίας της ομάδας και Πολύτεκνους.

Εισιτήρια διατίθενται καθημερινά στα γραφεία Ηροδότου από τις 17.00. Προπώληση γραφείο μελών Ηροδότου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook