Κανδηλάκης: “Θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας”

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ηροδότου μίλησε επίσημο σαϊτ της ομάδας για το προσεχές ματς με την Επισκοπή (16/11, 15.00) στο Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού και δίνει σύνθημα βαθμολογικής αντεπίθεσης.

Τα όσα είπε ο Μάνος Κανδηλάκης στο irodotosfc: 

Για το προσεχές ματς με την Επισκοπή (16/11, 15.00) στο Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού

“Είναι ένα ντέρμπι πρωτοπόρων. Εμείς έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και με την σωστή προετοιμασία θεωρώ οτι θα  καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη που μας έλειψε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Το ματς θα κριθεί στην συγκέντρωση που θα έχει η κάθε ομάδα στον αγώνα. Αμφότερες είναι καλές ομάδες και το δείχνει η μέχρι τώρα πορεία τους.

Θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους της ομάδας μας. Μετά από τρεις βδομάδες επιστρέφουμε στην έδρα μας και θέλουμε την στήριξή τους σε ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς. Θέλουμε την βοήθειά τους. Θα μας δώσουν ώθηση για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε ο κόσμος μας να γεμίσει το Γήπεδο”.

Για την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα και τον 8ο Ομιλο 

“Στο φινάλε του Πρώτου γύρου, μπορώ να πω οτι η ομάδα μας ξεκίνησε τέλεια με νίκες αλλά στα τελευταία δύο ματς δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, ενώ μας έλειψε και η τύχη. Ειδικά με τον ΠΟΑ αξίζαμε να κερδίσουμε.

Τώρα θέλουμε να “κλείσουμε” με νίκη κόντρα στην Επισκοπή το πρώτο μισό αυτού του μικρού Πρωταθλήματος”.

Για τον Ηρόδοτο της σεζόν 2019-20 

“Ο Ηρόδοτος το καλοκαίρι που μας πέρασε, έκανε το λεγόμενο RESTART. Με μία νέα Διοίκηση, νέο προπονητή και καλούς παίκτες. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο που μόνο θετικά σχόλια έχουν κάνει όλοι για μας. Κάνουμε μία αξιόλογη πορεία και το μέλλον μας ανήκει. Τα νέα παιδιά έχον όλο το μέλλον μπροστά τους”.

Για την συνέχεια του Πρωταθλήματος

“Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Δεν ήταν τυχαίο το 5/5 στο ξεκίνημα.

Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες και να “χτίσουμε” νέο νικηφόρο σερί όπως αρμόζει στον Ηρόδοτο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook