Eποικοδομητική Σύσκεψη για το στέγαστρο του Γηπέδου της Ν. Αλικαρνασού

Στα γραφεία του Ηροδότου παρουσία Φορέων για την δρομολόγηση του θέματος.

H σχετική ενημέρωση:

“Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (11/11) η εποικοδομητική Σύσκεψη, που συγκάλεσε ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, στα γραφεία της ομάδας, με μοναδικό θέμα την εξέταση των λόγων καθυστέρησης τοποθέτησης του μεταλλικού στεγάστρου στην κεντρική εξέδρα του Γηπέδου,καθώς και την αποκατάσταση των φθορών στην παλαιά νότια εξέδρα και την αναζήτηση και δρομολόγηση λύσεων βάση συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Το παρών έδωσαν η Διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, εκπρόσωποι του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας Ηρακλείου Γιάννης Αναστασάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Δημήτρης Γιαουρτάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αλικαρνασσού Αντώνης Σεκέρης και ο εντεταλμένος Μηχανικός  του ΠΑΣΑ Ηροδότου, Μιχάλης Γεωργιάδης.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς έστειλαν επιστολή γνωστοποιώντας οτι δεν μπόρεσαν να παραστούν στην Σύσκεψη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Με την επιστολή της η Περιφέρεια επαναλαμβάνει την δέσμευσή της για την πλήρη χρηματοδότηση του έργου του Σκεπάστρου και ζητάει την άμεση επικαιροποίηση της Μέλετης και την έκδοση των σχετικών Αδειών κατασκευής.

Επ΄αυτού, ο Γιάννης Αναστασάκης δεσμεύτηκε οτι άμεσα θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές άδειες με την ταυτόχρονη τακτοποίηση του Ακινήτου, με το χρονοδιάγραμμα να διαρκεί περίπου έξι μήνες.

Η πρώτη σύσκεψη για αυτό, μεταξύ Υπηρεσιάκων παραγόντων και με την επικουρική συμμετοχή του Μηχανικού του Ηροδότου, ορίστηκε ήδη για την ερχόμενη Πέμπτη (14/11) για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Ο Αντώνης Σεκέρης, ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Ενότητας, δεσμεύτηκε οτι θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Η Διοίκηση του Ηροδότου ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην Σύσκεψη και πιστεύει οτι για πρώτη φορά τέθηκαν ουσιαστικά οι βάσεις τόσο για την κατασκευή του έργου όσο και για την γενικότερη τακτοποίηση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Ηροδότου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook