Μπαλάφας: “Στόχος μας είναι η νίκη στο Ατσαλένιο”

Ο εκ των αρχηγών του Ηροδότου, Κώστας Μπαλάφας, μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για το προσεχές ματς με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο (10/11, 15.00) και την έως τώρα πορεία της ομάδας του.

Τα όσα είπε ο Κώστας Μπαλάφας στο irodotosfc: 

Για το προσεχές ματς με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο (10/11, 15.00)

“Είναι ένα ματς με έντονο τοπικό χαρακτήρα. Παίζουν δυο ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου. Ο αγώνας θα κριθεί στην δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες, όπως και κάθε τοπικό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και θα πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο κόσμος για μας είναι ο 12ος παίκτης και φαίνεται σε κάθε ματς. Τον περιμένουμε και στο Ατσαλένιο.

Εμείς θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτήν την βδομάδα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να δείξουμε οτι το ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ήταν μία κακή παρένθεση. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος μας είναι η νίκη στο Ατσαλένιο, όπως σε κάθε ματς. Θα δουλέψουμε εντατικά όλη την βδομάδα”.

Για την ήττα από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (1-2) 

“Αγωνιστικά δεν ήμασταν όσο καλοί ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάναμε λάθη στην άμυνα που μας κόστισαν τρεις βαθμούς. Η ήττα αυτή μας έχει πεισμώσει.

Θέλουμε σε κάθε αγώνα δίπλα τον κόσμο μας γιατί είναι η δύναμή μας. Στο ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δεν είχαμε τόσο πολύ κόσμο, όσο στα προηγούμενα εντός και εκτός έδρας ματς”.

Για το γεγονός οτι η ομάδα δεν προπονείται στην φυσική της έδρα, λόγω έργων  

“Η αλήθεια είναι οτι μας έχει λείψει η φυσική μας έδρα. Μας έχει επηρεάσει από την άποψη οτι έχουμε συνηθίσει τις προπονήσεις στο φυσικό χορτάρι και όχι σε πλαστικό, χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό για το περασμένο ματς”.

Για την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα και τον 8ο Ομιλο 

“Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται και βλέπουμε κάθε Κυριακή οτι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για καμία ομάδα. Δεν πρέπει να κοιτάμε την Βαθμολογία, αφού κάθε ομάδα έχει θετικά στοιχεία.

Πρέπει να τα δώσεις όλα σε κάθε παιχνίδι. Να δίνεις το 100%. Να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά και να επικεντρώνεσαι σε αυτό. Θα πρέπει να παλεύεις. Δύο ομάδες έχουν ξεχωρίσει έως τώρα. Ο Ηρόδοτος και η Επισκοπή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook