Νέο αίτημα από τον Ηρόδοτο για αξιολογημένο διαιτητή!

Ο Ηρόδοτος φαίνεται να έχει έντονα παράπονα από τις διαιτησίες όλης της χρονιάς και έτσι ζήτησαν την αλλαγή διαιτητή στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και παρουσία επίσημου αξιωματούχου της ΚΕΔ στο ματς με τα Τρίκαλα.

Οι άνθρωποι του Ηροδότου από τις αρχές της εβδομάδας είχαν στείλει αίτημα για αξιολογημένο διαιτητή της Super League στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τα Τρίκαλα, χωρίς αυτό να γίνεται αποδεκτό.

Έτσι με ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Πέμπτης ζητάνε την αλλαγή διαιτητή, αλλιώς να δώσει το παρών στο γήπεδο αξιωματούχο μέλος της ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ηρόδοτος οφείλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι όσο αφορά το αίτημα μας προς την ΚΕΔ στις 18-3-19 με αριθμό πρωτοκόλλου 202 για τη συμμετοχή αξιολογημένου διαιτητή Super league στο προσεχές παιχνίδι μας με τα Τρίκαλα η απάντηση ήταν ΤΙΠΟΤΑ..

Οι κύριοι της ΚΕΔ δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας απαντήσουν τους λόγους που απορρίφθηκε και αντί αυτού όρισαν το διαιτητή της Football League κύριο Γκάμαρη χωρίς η ένσταση  μας αυτή να θέλει να μειώσει το συγκεκριμένο ρέφερι.

Κατόπιν τούτου στείλαμε νέο αίτημα για αλλαγή και ζητάμε – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εάν κι αυτό απορριφθεί έστω να μας στείλουν παρουσία στο γήπεδο επίσημου αξιωματούχου της ΚΕΔ να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Η αδιαφορία που έδειξαν απέναντι μας αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας και τους λόγους που προβήκαμε σε αυτή την κίνηση.

Αναμένουμε επίσημη απάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ηροδότου”.