PS Plus: Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια Νοεμβρίου

Τρία παιχνίδια θα λάβουμε δωρεάν για τον Νοέμβριο, μεταξύ των οποίων και ένα για το PlayStation 5, που θα είναι το πρώτο της νέας γενιάς.

Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα δωρεάν για τους συνδρομητές PS Plus τον Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, οι τίτλοι που θα μπορούμε να κατεβάσουμε θα είναι τα Middle-earth: Shadow of War και Hollow Knight: Voidheart Edition. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι αποκτήσουν το PS5 που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο, θα μπορούν να αποκτήσουν και το Bugsnax, το οποίο είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνεται δωρεάν από το PS Plus για το PlayStation 5, εκτός φυσικά από τα παιχνίδια του PS Plus Collection.

Τα παιχνίδια του PS4  θα γίνουν διαθέσιμα προς download στις 3 Νοεμβρίου.

Middle-earth: Shadow of War (PS4)

Το Middle-earth: Shadow of War είναι ό,τι πρέπει για τους οπαδούς των ταινιών Lord of the Rings, καθώς διαδραματίζεται ανάμεσα στα γεγονότα του The Hobbit και του The Lord of the Rings. Με ένα gameplay που θυμίζει σε κάποια σημεία Assassin’s Creed, ο τίτλος κρίνεται ως “το μεγάλο” παιχνίδι του Νοεμβρίου.

Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)

Ενα πολύ αξιόλογο και πολυβραβευμένο platformer που κυκλοφόρησε το 2017, κάνει την εμφάνισή του στο PS Plus. Σίγουρα ένας “μικρός” τίτλος που αξίζει την προσοχή μας, καθώς είναι από τους λιγότερο γνωστούς που προσφέρονται στην συνδρομητική υπηρεσία της Sony.

Bugsnax PS5 Edition (PS5)

Το Bugsnax όπως είπαμε και νωρίτερα είναι το πρώτο παιχνίδι που προσφέρεται στο PS Plus και είναι διαθέσιμο στο PlayStation 5. Ο first person τίτλος θα μπορεί να αποκτηθεί από τους συνδρομητές από τις 12 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2021.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook