Πτήση πάνω από την Ακρόπολη στο Microsoft Flight Simulator

Στο εντυπωσιακό βίντεο της Microsoft παρακολουθούμε μεταξύ άλλων την Αθήνα και την Ακρόπολη αλλά και πολλές ακόμα Ευρωπαϊκές πόλεις.

Η  Microsoft εχει λανσάρει μία μίνι σειρά επεισοδίων- τρέιλερ με σκοπό να μας “ταξιδέψει” σε όλο τον κόσμο δείχνοντας την πολύ εντυπωσιακή δουλειά που έχει γίνει στον οπτικό τομέα. Η σειρά ονομάζεται “Around the World Tour” και περιλαμβάνει μικρές εναέριες “ξεναγήσεις” σε Ωκεανία, Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ευρώπη, Βόρεια και Κεντρική Αμερική και Καραϊβική.

Στο χθεσινό (01/10) βίντεο ήταν η σειρά της Ευρώπης να έχει την τιμητική της. Ο ρεαλισμός και η απεικόνιση των ευρωπαϊκών πόλεων έχει πάει σε άλλο επίπεδο, καθώς στο βίντεο περιλαμβάνονται όμορφα πλάνα από πολλά τοπία, αστικά περιβάλλοντα και μνημεία της Γηραιάς Ηπείρου. Μερικές από τις χώρες που περιλαμβάνονται είναι η Ισπανία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και πολλές άλλες.

Εμείς ξεχωρίσαμε την ρεαλιστικότατη εμφάνιση της Αθήνας και της Ακρόπολης, η οποία μπορεί να θεωρηθεί σίγουρα ανάμεσα στις κορυφαίες απεικονίσεις της ελληνικής πρωτεύουσας σε ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Δείτε το τρέιλερ, με την Ακρόπολη να εμφανίζεται στο 1:21