Videos | Το Spider-Man Remastered στο PS5

Δείτε το Marvel’s Spider-Man εντελώς ανανεωμένο για το PlayStation 5.

Νέα βίντεο έβγαλε στην κυκλοφορία η Sony σε συνεργασία με την Insomniac με σκοπό να μας δώσουν μία πρώτη “γεύση” από το Marvel’s Spider-Man Remastered.

Τι είναι το Marvel’s Spider-Man Remastered; Είναι το πολύ πετυχημένο Marvel’s Spider-Man του PS4 που όλοι γνωρίζουμε, όμως αρκετά βελτιωμένο για την επόμενη γενιά, δηλαδή το PlayStation 5.

Το Marvel’s Spider-Man Remastered θα μπορούν να παίξουν μόνο όσοι αγοράσουν το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου για το PS5, καθώς το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται μόνο ως κομμάτι της έκδοσης και όχι ξεχωριστά. Εννοείται όμως πως το bundle θα περιλαμβάνει όλα τα DLCs, τρεις νέες στολές, ανανεωμένο photo mode και νέα trophies για να κυνηγήσουμε.

Σύμφωνα με την εταιρεία πίσω από τον τίτλο, την Insomniac, το “remaster” που έγινε αφορά το οπτικό και τεχνολογικό κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς πλέον θα “τρέχει” σε 60fps με ένα προαιρετικό mode, θα έχει πολύ βελτιωμένο φωτισμό με νέες φωτοσκιάσεις και ray-traced αντανακλάσεις, αλλά και έναν πιο “γεμάτο” χάρτη, με περισσότερους NPCs και οχήματα να προστίθενται στην πόλη.

Το πρώτο βίντεο μας δείχνει το ανανεωμένο πρόσωπο του πρωταγωνιστή Peter Parker, του οποίου το μοντέλο είναι διαφορετικό από αυτό του πρωτότυπου, με αρκετούς οπαδούς του παιχνιδιού να υποστηρίζουν (και δεν να μην έχουν άδικο) ότι η νέα του “φάτσα” θυμίζει τον κινηματογραφικό Spider-Man, τον οποίο υποδύεται ο Tom Holland.

Στο δεύτερο βίντεο με τίτλο “Performance Mode 60fps Footage”, παρακολουθούμε την βελτίωση που έχει υποστεί το παιχνίδι στον τομέα των γραφικών και του gameplay, με τον “Spidey” και τη Νέα Υόρκη να φαίνονται -οπτικά- καλύτερα από ποτέ.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook