PlayStation Plus: Τα παιχνίδια του Οκτωβρίου

Με… γκάζια και βαμπίρ τα παιχνίδια του Οκτωβρίου για το PS Plus.

Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα δώσει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές PS Plus για τον Οκτώβριο.

Μετά τον Σεπτέμβριο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ένας αρκετά καλός μήνας με το PUBG: PlayerUnknown’s Battlegrounds και το Street Fighter V να προσφέρονται, ο Οκτώβριος αποδικνύεται ακόμα καλύτερος.

Τα δωρεάν παιχνίδια θα είναι το Need for Speed: Payback και το Vampyr. Οι δύο αυτοί τίτλοι προσφέρονται για αρκετές ώρες gaming και είναι ικανοί να ικανοποιήσουν πολλούς από τους συνδρομητές.

Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα για download στις 6 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.

Need for Speed: Payback

Η σειρά Need for Speed είναι από τα κορυφαία franchise αγωνιστικών παιχνιδιών, με το Payback να είναι ο προτελευταίος τίτλος του, καθώς το Need for Speed: Heat είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς. Το Payback κυκλοφόρησε το 2017 και είναι πλέον δωρεάν και μέσω του EA Play. Αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με open world “κόντρες” αλλά και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών χαρακτήρων στην ιστορία του.

Vampyr

Το Vampyr -όπως πολύ εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε- είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με βαμπίρ. Από τους δημιουργούς του Life is Strange, το Vampyr διαδραματίζεται το 1918 του Λονδίνου και είναι ένα third- person RPG παιχνίδι στο οποίο μπαίνουμε στη θέση ενός γιατρού που μεταλλάχθηκε σε βαμπίρ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές από την κυκλοφορία του το 2018, αποτελόντας έναμ τίτλο που αξίζει να δοκιμάσουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook