Cyberpunk 2077: Μικρότερο από το Witcher 3

Μικρότερο σε διάρκεια από το Witcher 3: Wild Hunt θα είναι το νέο παιχνίδι της CD Project Red.

O senior quest designer της CD Project Red με δήλωσή του υποστήριξε πως το story του Cyberpunk 2077 θα έχει μικρότερη διάρκεια από εκείνο του Witcher 3: Wild Hunt, ενώ μας έδωσε και τον λόγο αυτής της επιλογής.

Ο Patrick K. Mills είπε πως η εταιρεία επέλεξε να δώσει μικρότερη διάρκεια στην ιστορία του παιχνιδιού, καθώς τα στατιστικά του Witcher 3 έδειξαν πως αν και πολλοί έπαιξαν την ιστορία του, δεν την ολοκλήρωσαν όλοι.

Πιο συγκεκριμένα, στο post-show του τρίτου επεισόδιου του Cyberpunk 2077 Night City Wire ανέφερε: “Η βασική ιστορία του Cyberpunk 2077 είναι ελαφρώς μικρότερη από αυτή του Witcher 3 επειδή λάβαμε πολλά παράπονα για το ότι η ιστορία του Witcher 3 ήταν πολύ μεγάλη. Κοιτάζοντας τις μετρήσεις, βλέπεις τεράστιους αριθμούς παικτών να έχουν παίξει το παιχνίδι μέχρι ένα πολύ προχωρημένο σημείο, αλλά να μην το έχουν ολοκληρώσει ποτέ.” Αυτό σημαίνει πως η ιστορία του Cyberpunk 2077 θα μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 51 ώρες, ο οποίος είναι ο μέσος όρος ολοκλήρωσης του τελευταίου Witcher.

To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου σε  PlayStation 4, Xbox One, PC, και Google Stadia, ενώ αργότερα θα έρθει και σε PS5 και Xbox Series x|s.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook