Life is Strange 2 Episode 1: Δωρεάν για όλες τις πλατφόρμες

Εντελώς δωρεάν για όλες τις πλατφόρμες είναι από σήμερα (19/09) το πρώτο επεισόδιο του Life is Strange 2.

Με ανακοίνωσή της η Dontnod έκανε γνωστή τη δωρεάν διάθεση του πρώτου επεισοδίου του Life is Strange 2 σε όλες τις πλατφόρμες όπου αυτό είναι διαθέσιμο. Την συγκεκριμένη τακτική είχε ακολουθήσει και με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το Life is Strange καθώς μπορόυμε και εκεί να δοκιμάσουμε το πρώτο επεισόδιο εντελώς δωρεάν.

Μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το πρώτο από τα πέντε επεισόδια του LiS 2 πατώντας εδώ.

Το Life is Strange 2 κυκλοφόρησε το 2018 και αποτελεί τον τρίτο τίτλο της σειράς Life is Strange, ενώ είναι ο πρώτος που δεν συνδέεται άμεσα με τα γεγονότα κάποιου άλλου. Το πρώτο παιχνίδι ήταν το Life is Strange του 2015, ενώ ακολούθησε και το prequel του στα τέλη του 2017 με τίτλο Life is Strange: Before the Storm. Οι τίτλοι του franchise δίνουν βαρύτητα στις επιλογές που καλείται να πάρει ο παίκτης κατά τη διάρκεια της ιστορίας και τις συνέπειες τους, ενώ φημίζονται για το πολύ δυνατό τους σενάριο και το soundtrack.

Στο Life is Strange 2 ακολουθούμε την ιστορία των Sean και Daniel Diaz οι οποίοι φεύγουν από το σπίτι τους μετά από ένα τραγικό συμβάν. Ανακαλύπτουν πως ο Daniel έχει μία περίεργη τηλεκινητική δύναμη και αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο Μεξικό για να είναι ασφαλείς μαζί με τον πατέρα τους.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook