PlayStation 5: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του

Ξέρουμε πλέον την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η επόμενη κονσόλα της Sony, την τιμή της αλλά και πληροφορίες τόσο για την ίδια όσο και για τα περιφερειακά της.

 

Κυκλοφορία

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα πλέον στο χθεσινό PS5 Showcase Event της Sony, το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, στη Νότια Κορέα και στο Μεξικό. Οι κάτοικοι των υπολοίπων χωρών του κόσμου (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) θα μπορούν να το αποκτήσουν στις 19 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν για όλο τον κόσμο στις 16 Νοεμβρίου.

Τιμή

Η τιμή της πολυαναμενώμενης κονσόλας της Sony θα κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα με αυτά της αντιπάλου της, Microsoft. Μάθαμε την τιμή των Xbox Series X και S λίγες μέρες νωρίτερα και τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε το πόσο θα κοστίσει το PlayStation 5. Το PlayStation 5 θα κοστίζει €499,99, ενώ το PlayStation 5 Digital Edition θα κοστίζει €399,99. Οι συγκεκριμένες τιμές ανακοινώθηκαν επίσης στο PS5 Showcase και αναμένεται να μην διαφέρουν πολύ στη χώρα μας.

Οι τιμές των PS5 και PS5 Digital Edition

Διαστάσεις

Όπως μπορούμε να δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες, το PlayStation 5 έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από τους προκατόχους του, τα PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro, αλλά και από τους αντιπάλους του, τα Xbox Series X και Xbox Series S. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα Kotaku, που σύγκρινε τις κονσόλες μεταξύ τους.

Περιφερειακά

Τέλος, μάθαμε και πληροφορίες για τα περιφερειακά της επόμενης γενιάς που θα είναι διαθέσιμα με το λανσάρισμα της νέας κονσόλας:

  • DualSense Wireless Controller – €69.99

  • PULSE 3D wireless headset με 3D audio support και dual noise-cancelling μικρόφωνα – €99.99

  • PS5 HD Camera- €59.99

  • PS5 Media Remote – €29.99

  • DualSense Charging Station – €29.99

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook