Δωρεάν σε λίγες μέρες το Rocket League

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα γίνει free to play το γνωστό παιχνίδι.

Με ένα εντυπωσιακό cinematic trailer η Psyonix έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Rocket League ως free to play, πέντε χρόνια μετά την κανονική του κυκλοφορία.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για όλους αρχής γενομένης από τις 23 Σεπτεμβρίου 2020. Σε λίγες μέρες από σήμερα δηλαδή θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να το αποκτήσουμε δίχως κόστος.

Φωτογραφία από gameplay του Rocket League

Το Rocket League είναι ένα εθιστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, αλλιότικο από τα άλλα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δεν παίζουμε ποδόσφαιρο με την γνωστή έννοια του όρου, αλλά με αμάξια. Με τον χειρισμό διαφόρων “rocket- powered cars” προσπαθούμε να σκοράρουμε με μία τεραστίων διαστάσεων μπάλα στο τέρμα του αντιπάλου, ενώ με update εχουν προστεθεί modes που θυμίζουν μπάσκετ και χόκει επί πάγου. Εννοείται πως όσοι έχουν ήδη το παιχνίδι θα αποκτήσουν διαφορετικά προνόμια, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία.

Το πασίγνωστο Rocket League λοιπόν, με τα πολύ καλά και απολαυστικά single-player και multi-player modes θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν για όλες τις πλατφόρμες, ενώ μέχρι πρότινος η τιμή του ήταν (και θα είναι ακόμα για λίγες μέρες) γύρω στα 20ευρώ.

Παρακολουθήστε το trailer:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook