Pic | Ξεκλειδώθηκε ήδη το platinum του Cyberpunk 2077

Εντελώς λειτουργικό σε PS4 φαίνεται πως είναι από τώρα το Cyberpunk 2077.

Τι κι αν θέλει γύρω στους 2 μήνες ακόμα για να κυκλοφορήσει; Το ποσοστό του Platinum Trophy του Cyberpunk 2077 σίγουρα δεν είναι 0,0%.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα tweet του ο QA Lead της εταιρείας πίσω από το πολυαναμενώμενο φουτουριστικό παιχνίδι (αλλά και τη σειρά παιχνιδιών The Witcher) CD Project Red μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του ότι είχει ήδη στην τροπαιοθήκη του την “πλατίνα”. Ο Łukasz Babiel ανέβασε τη φωτογραφία που το αποδικνύει γράφοντας “Just a normal day at work”, δηλαδή “Απλά μία κανονική μέρα στη δουλειά”, θέλοντας να δείξει το επίτευγμά του αλλά και την προνομιακή του θέση.

Από το ποστ του καταλαβαίνουμε πως το Cyberpunk 2077 θα έχει εκτός από το Platinum, μόνο ένα χρυσό τρόπαιο, 17 ασημένια και 26 χάλκινα, αλλά και ότι είναι φαινομενικά ¨έτοιμο¨και λειτουργικό για PlayStation 4.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου 2020 για τα PlayStation 4, Xbox One και PC, με τις εκδόσεις της επόμενης γενιάς για τα PlayStation 5 και Xbox Series X και S να ανακοινώνονται αργότερα.

Δείτε το tweet:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook