FIFA 21: Οι 100 καλύτεροι παίκτες

Αποκαλύφθηκαν τα ratings των κορυφαίων παικτών του επόμενου FIFA, με τον Μέσι να μένει νούμερο 1.

Το Τop-6

Ο Λιονέλ Μέσι θα είναι για ακόμα μία χρονιά ο παίκτης με το κορυφαίο rating στο FIFA, καθώς όπως ανακοίνωσε και επίσημα η EA Sports ο Αργεντινός έχει αξιολογηθεί με 93. Από εκεί και πέρα, την κορυφαία εξάδα συμπληρώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 92, αλλά και τέσσερις παίκτες με 91, οι οποίοι είναι οι Λεβαντόφσκι, Ντε Μπρόινε, Νειμάρ και Γιαν Όμπλακ.

Οι πέντε κορυφαίοι παίκτες στο FIFA 21

Οι διαφορές

Η διαφορά με το προηγούμενο Fifa είναι ότι πλέον έχει “πέσει” από την πεντάδα ο Εντέν Αζάρ που δεν έκανε και την καλύτερη χρονιά φέτος στη Ρεάλ, ενώ τη θέση του έχει πάρει ο αρχισκόρερ της Μπάγερν Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που κατέκτησε το τρεμπλ. Μεγάλες αλλαγές επίσης παρατηρούνται στα λεγόμενα “wonderkids”, στα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου με μεγαλύτερη αυτή του αστέρα της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός είδε το rating του να “εκτοξεύεται” από το περσινό 73 στο 84 μετά την απίστευτη σεζόν που είχε σε Σαλτσμπουργκ και Ντορτμουντ. Κορυφαίος U2 1παίκτης είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί με 90, ενώ αρκετά ψηλά βρίσκονται οι Ζοάο Φέλιξ, Αλεξάντερ Άρνολντ, Τζέιντον Σάντσο και άλλοι.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα με τους 100 κορυφαίους παίκτες του Fifa 21 στην επίσημη ιστοσελίδα της EA, πατώντας εδώ.

Το Fifa 21 θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου 2020 για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (μέσω Origin και Steam).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook