Κυκλοφόρησε το Marvel’s Avengers

Ήρθε η στιγμή να γίνουμε κι εμείς εκδικητές.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς έφτασε. Το Marvel’s Avengers ήρθε να εκμεταλευτεί την επιτυχία των ταινιών της Marvel, με πιο πρόσφατη αυτή του Avenger’s Endgame, αλλά και του Spiderman: Far from Home. Η αγωνία των υποστηρικτών της αμερικάνικης εταιρίας κόμικς να το δοκιμάσουν φάνηκε από πολύ νωρίς, αφού η Beta του παιχνιδιού έγινε η πιο πετυχημένη στην ιστορία του PS4, απαριθμώντας κοντά στα 5 εκατομμύρια downloads.

Το Marvel’s Avengers έρχεται για να μας βάλει στη θέση του αγαπημένου μας ήρωα από το γνωστό franchise, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε σαν όλη την παρέα των “Εκδικητών”. Ο τίτλος της Square Enix κατατάσσεται στην κατηγορία των third person action-adventure games, και θα υποστηρίζει single player, αλλά και co-op, για να μπορούμε να να γίνουμε η γνωστή παρέα με… τη δική μας παρέα.

 

Όπως είδαμε και στην Beta, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα γεγονός που ανάγκασε τους Εκδικητές να διαλυθούν σαν ομάδα και να δρουν παράνομα πλέον στη χώρα, 5 χρόνια μετά. Ο σκοπός της εκ νέου ένωσης του Iron Man, του Thor, του Captain America, του Hulk και των υπολοίπων είναι να πολεμήσουν έναν νέο εχθρό ο οποίος απειλεί τον κόσμο τους. Το μόνο -ίσως- αρνητικό, είναι ότι τα models των ηρώων του παιχνιδιού δεν έχουν βασιστεί στους ηθοποιούς των ταινιών, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε ως Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σάρλετ Γιόχανσον, Κρις Έβανς και τους λοιπούς σταρ του Χόλιγουντ.

 

Το πολυαναμενόμενο Avengers λοιπόν είναι εδώ για την τωρινή γενιά κονσολών (PS4, XBOX One, Stadia) και PC, ενώ η αναβάθμιση στις επόμενες κονσόλες (PS5, XBOX Series X) θα είναι δωρεάν για όποιον αποκτήσει τώρα το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Square Enix έχει υποσχεθεί συνεχείς ενημερώσεις, ενώ η Sony έχει ανακοινώσει ότι θα έχει κάποιες αποκλειστικότητες στο παιχνίδι στα PlayStation, όπως τον Spiderman ως playable character.