Τέλος στην αναμονή για τους λάτρεις του NBA 2K

Κυκλοφορεί αύριο το νέο NBA 2K21.

Από αύριο οι λάτρεις της σειράς NBA 2K θα έχουν την δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους το νέο NBA 2K21. Ο γνωστός τίτλος της 2K Sports έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε καθώς προ των πυλών βρίσκεται και η επόμενη γενιά κονσόλών.

Στο πρώτο τρέιλερ της ανακοίνωσής του για το PlayStation 5 είδαμε τα γραφικά του παιχνιδιού με γραφικά της επόμενης γενιάς. Το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο συμμετείχε ο Γουίλιαμσον των Πέλικανς είδαμε τον ρεαλισμό να έχει πάει σε άλλο επίπεδο και τα γραφικά να ξεπερνούν αρκετά αυτά των προκατόχων του.

Βέβαια το παιχνίδι παραμένει σε κορυφαία επίπεδα και στην τωρινή γενιά κονσολών (PlayStation 4, XBOX One), καθώς συνεχίζει να προσφέρει μία αναβάθμιση από το -επίσης πολύ καλό- NBA 2K20 αλλά και να προσπερνάει οποιοδήποτε άλλο μπασκετικό videogame. Από το NBA 2K21 δεν θα λείπουν τα modes που το έκαναν γνωστό οπως το MyTeam, το Neighborhood και το MyCareer, αναλόγως ανανεωμένα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το demo του παιχνιδιού έχει ήδη κυκλοφορήσει και μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει, ενώ οι προπαραγγελίες τελειώνουν σήμερα. Το παιχνίδι προς το παρόν υπάρχει σε δύο εκδόσεις, ενώ ασφαλώς και θα κυκλοφορήσει στις επόμενες κονσόλες, δηλαδή τα πολυαναμενόμενα PlayStation 5 και XBOX Series X οταν αυτά γίνουν διαθέσιμα.

Εκτός από τη Standard Edition, η οποία έχει στο εξώφυλλό της τον Ντέμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς και είναι η απλή έκδοση του παιχνιδιού, θα υπάρξει και η Mamba Forever Edition. Η Mamba Forever Edition είναι ουσιαστικά η Deluxe έκδοση του NBA 2K21 και είνα αφιερωμένη στον Κόμπι Μπράιαντ που έφυγε νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει των θρύλο των Λέικερς στο εξώφυλλο, ενώ έχει και περισσότερες in-game παροχές.

Τέλος, έχουν ανακοινωθεί και οι next-gen εκδόσεις, με την Mamba Forever Edition να υπάρχει κι εκεί, ενώ η απλή έκδοση έχει στο εξώφυλλό της τον Γουίλιαμσον αντί για τον Λίλαρντ.

Οι εκδόσεις του NBA 2K21

 

Το NBA 2K21 κυκλοφορεί αύριο (4 Σεπτεμβρίου) για Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One και Stadia, ενώ θα γίνει διαθέσιμο και για PlayStation 5 και XBOX Series X μόλις αυτά λανσαριστούν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook