Στις 7 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της Football League

Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη (14/10) στο οποίο μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Στο εν λόγω Διοικητικό Συμβούλιο εκτός από την ημερομηνία της πρώτης σέντρας του πρωταθλήματος, συζητήθηκαν και άλλα θέματα.

Πέραν λοιπόν της απόφασης για έναρξη της Football League στις 7 Νοεμβρίου, στο τραπέζι “έπεσε” και η προσφυγή της Νίκης Βόλου. Με την προσφυγή της, η Βολιώτικη ομάδα ζητάει από το Διαιτητικό Δικαστήριο τον υποβιβασμό της Καλαμάτας, του Ασπροπύργου, της Τρίγλιας, του Ιάλυσου και την μη άνοδο της Σαντορίνης, όμως αποφασίστηκε πως πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η προσφυγή για να γίνει ο καταρτισμός των δύο ομίλων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook