Στην Επισκοπή και επίσημα ο Γιαννούτσος

Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε τον δανεισμό του παίκτη της ΑΕΚ.

Η Επισκοπή ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιαννούτσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ΑΕΚ. Ο νεαρός αριστερός μπακ “μετράει” ήδη δύο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και πρόκειται να πάρει τον χρόνο συυμετοχής που ψάχνει.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιαννούτσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1998 και έχει ύψος 1.85μ.. Αγωνίζεται με άνεση στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ αλλά και ως αριστερός στόπερ.

Η πρώτη του επαφή με ομάδα ποδοσφαίρου ήταν στην Εύβοια στην ακαδημία Planet football. Μετέπειτα πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αργότερα σ’ αυτές της ΑΕΚ όπου εκεί ανδρώθηκε και αγωνίστηκε τόσο στις ομάδες under όσο και στην ΠΑΕ σε επίπεδο κατηγορίας Super League.

Τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Αλκή Οροκλίνης (Β’ Εθνική Κύπρου) έχοντας μια γεμάτη σεζόν ωστόσο επέστρεψε και πάλι στην ΑΕΚ για να καταλήξει φέτος στην Επισκοπή μας.»

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Γιαννούτσου ως παίκτης των “γυπαετών”:

«Ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα αλλά να βοηθηθώ και ‘γω ο ίδιος. Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε μια και πρωτεύοντας στόχος είναι ο κοινός, αυτός που έχει η ομάδα, μια και διατηρεί πολλές και μεγάλες φιλοδοξίες.

Όσον αφορά τις πρώτες μου εντυπώσεις, μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Άλλες ομάδες ακόμα και από τη δεύτερη εθνική κατηγορία, δεν έχουν τις ανέσεις που έχει η Επισκοπή. Είναι ευκαιρία λοιπόν να αφοσιωθούμε όλοι λοιπόν στον στόχο που έχουμε βάλει ως ομάδα.»