Πανιώνιος : Ζητάει χαριστικά να παίξει στην Football League

Οι Κυανέρυθροι δεν μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα έπρεπε να αγωνιστούν στο τοπικό, ωστόσο, ζητούν χαριστικά από την ΕΠΟ να παίξουν στη Football League.

Τις χειρότερες μέρες της ιστορίας του περνάει ο Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά και να έχει οφειλές που αγγίζουν τα 7 εκατ. ευρώ.

Τα περισσότερα χρήματα αφορούν οφειλές προς το κράτος, τις οποίες οι Κυανέρυθροι αδυνατούν να καλύψουν, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία μετά την παραίτηση του Χρήστου Δάρα θα πορευτεί για το επόμενο διάστημα με διοίκηση πρωτοδικείου, δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Superleague 2, στην οποία υποβιβάστηκε μετά την τελευταία θέση που πήρε στην περσινή Superleague 1.

Οι Κυανέρυθροι δεν μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα έπρεπε να αγωνιστούν στο τοπικό, ωστόσο, ζητούν χαριστικά από την ΕΠΟ να παίξουν στη Football League. Θα φανεί το επόμενο διάστημα τι θα συμβεί τελικά με τον Ιστορικό, που βιώνει τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του.

 

© Πηγή: to10.gr