Καβακάς: “Εις το επανιδείν”

O ΟΦΙ ανακoίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τίμο Καβακά, που μίλησε για το διαζύγιό του με την Λασιθιώτικη ομάδα.

H ανακοίνωση του ΟΦΙ: 
“Το Δ.Σ. του  ΟΦΙ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή κ. Τίμο Καβακά.
Η λύση της συνεργασίας έγινε  με κοινή συνέναιση και σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και συμφωνίας των δύο πλευρών.
Ευχαριστούμε τον κ. Καβακά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον ΟΦΙ με αποτέλεσμα την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα της football league και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”

Μετά το κοινή συνεναίσει και σε άριστο κλίμα διαζύγιο του ΟΦΙ με τον προπονητή Τίμο Καβακά , ο κ. Καβακας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο blog της ομάδας της Ιεράπετρας:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΟΦ Ιεράπετρας κ.Χηνόπουλο , για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, αναθέτοντας μου την θέση του προπονητή του Συλλόγου σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος , τους ανθρώπους του ΔΣ, όλους όσους εργάστηκαν στην Ομάδα, από διαφορά πόστα, τους συνεργάτες μου και πάνω απ´ολα τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν οι εκφραστές της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλαμε άπαντες, ώστε ο ΟΦ Ιεράπετρας να κάνει σημαντικά βήματα προόδου και να εδραιωθεί στη νεοσύστατη αλλά πολύ απαιτητική Football League.

Μετα από ειλικρινή συζήτηση με τον Πρόεδρο, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους.

Φεύγω νιώθοντας γεμάτος από συναισθήματα και έχοντας κρατήσει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, γιατί απόλαυσα την κάθε στιγμή δουλεύοντας σε αυτήν την όμορφη γωνία της Κρήτης.
Εις το επανιδείν ”

Τιμόθεος Καβακάς”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook