Λαμβάνει τέλος το… σήριαλ στον ΟΦΙ με τις πληρωμές

Ο Θανάσης Χηνόπουλος ανέφερε πως από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Ένα σήριαλ που εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στην ομάδα του ΟΦΙ, φαίνεται πως λαμβάνει τέλος αφού τα χρήματα που χρωστούσε η ομάδα στους παίκτες, κάτι που έκανε 8 από αυτούς να προσφύγουν δικαστικά εναντίον της ομάδας, πιστώθηκαν πλέον χθες στους λογαριασμούς τους, όπως είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Μια διαμάχη μεταξύ παικτών και διοίκησης που έλαβε διαστάσεις αφού οι παίκτες έδωσαν δημοσιότητα στο θέμα και οι οποίοι ζητούν πέρα από τα χρωστούμενα χρήματα να πληρωθούν και για τους μήνες που το πρωτάθλημα είχε διακοπεί και η ομάδα είχε διακόψει τη λειτουργία τους, κάτι που δεν δεχόταν η διοίκηση.

Στο “Ράδιο Λασίθι” μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, και ένας από τους πολύ σημαντικούς στηλοβάτες της εδώ και πολλά χρόνια, Γιάννης Τζελέπης, αλλά και ο πρόεδρος Θανάσης Χηνόπουλος.

Ο Γιάννης Τζελέπης ανέφερε πως ο ίδιος δεν είχε καμία αμφιβολία πως οι παίκτες δεν θα έχαναν τα χρήματά τους, αφού παρά τις καθυστερήσεις στις πληρωμές που υπήρχαν μέσα στη χρονιά, τα επαγγελματικά στους συμβόλαια ήταν εγγύηση πως δεν θα έχαναν τα χρήματά τους. Όπως λέει όταν το πρωτάθλημα σταμάτησε οι παίκτες ζήτησαν από τη διοίκηση να τους παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε και πως θα γίνουν οι πληρωμές τους και τότε δόθηκε η υπόσχεση πως όλοι θα έπαιρναν τα χρήματά τους ως την τελευταία μέρα του Ιουνίου, όπως και τελικά έγινε. Για τους συμπαίκτες του οι οποίοι κινήθηκαν δικαστικά ανέφερε πως πιθανόν δεν μπορούσαν να περιμένουν και σε κάθε περίπτωση είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν τα χρήματά τους όπως νομίζουν.

Για τον ίδιο η ποδοσφαιρική του πορεία στον ΟΦΙ, μάλλον τελειώνει ανέφερε αφού το πιθανότερο είναι πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, κάτι που θα συζητήσει με τη διοίκηση και εκεί θα φανεί αν μπορεί να έχει κάποιο άλλο ρόλο στην ομάδα.

Μια συζήτηση στην οποία αμέσως έδωσε απάντηση ο κ. Χηνόπουλος τονίζοντας πως ο Γ. Τζελέπης έχει προσφέρει όσο πολύ λίγοι στον ΟΦΙ και εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος, θα παραμείνει στην ομάδα είτε ως παίκτης, είτε όχι, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το τεχνικό επιτελείο το οποίο θα αποφασίσει.

Ο κ. Χηνόπουλος αναφερόμενος στο θέμα της πληρωμής των παικτών, τόνισε πως όλα τα χρωστούμενα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς των παικτών που δεν προσέφυγαν, με εξαίρεση δύο παίκτες οι οποίοι δεν συμφώνησαν να πληρωθούν και πιθανότατα θα προσφύγουν επίσης μαζί με τους άλλους οκτώ.

Όπως είπε οι παίκτες αυτοί ζητούν να πληρωθούν για τους μήνες που η ομάδα δεν λειτουργούσε με κρατική εντολή, έχοντας όμως λάβει και συνεχίζοντας να λαμβάνουν όλα τα κρατικά επιδόματα που δίνονται. Εκεί είναι η βασική διαφωνία που υπάρχει μαζί τους, όμως ο κ. Χηνόπουλος τόνισε πως οι παίκτες έχουν δικαίωμα να διεκδικούν ότι θεωρούν σωστό, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση οι παίκτες προσπάθησαν να διασύρουν την ομάδα και τον ίδιο προσωπικά, δίνοντας δημοσιότητα στο θέμα κάτι ανεπίτρεπτο, όπως είπε.

Οι καθυστερήσεις σε πληρωμές είναι κάτι που συμβαίνει και σε ομάδες μεγαλύτερες του ΟΦΙ και αυτή την περίοδο υπάρχουν παραδείγματα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών που έχουν απλήρωτους παίκτες για 5 ή 6 μήνες, με τους ίδιους να διεκδικούν τα χρήματά τους χωρίς να διασύρουν τους συλλόγους τους όπως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο κ. Χηνόπουλος ανέφερε επίσης πως από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα. Έως τότε αναμένεται να έχει κλείσει και το θέμα του προπονητή με τις συζητήσεις με τον κ. Καββακά να συνεχίζονται όπως είπε και να αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες 3-4 μέρες ώστε αν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι.

Πηγή: radiolasithi.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook