Θέμα: Ο ΟΦΙ θυμήθηκε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Ο ΟΦ Ιεράπετρας πριν από δύο χρόνια κατέκτησε στο Κερατσίνι το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος επικρατώντας με 2-0 της Νίκη Βόλου.

Μεγάλη επέτειος για τοn ΟΦΙ. Aναδείχθηκε Κυπελούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος τέτοια μέρα πριν δύο χρόνια. Πήρε το τελευταίο κύπελλο του θεσμού.

Ο ΟΦΙ αναφέρει: 

“Στο Κερατσίνι, στον μεγάλο τελικό , μπροστά σε 400 Γεραπετρίτες φίλους του ΟΦΙ, ο ΟΦΙ έγραψε ιστορία.

Ήταν ένα από τα συγκλονιστικότερα απογεύματα της ιστορίας της ομάδας μας. Όσοι το ζήσαμε από κοντά ανατριχιάζουμε στην θύμηση του.

Η σημερινή  μέρα , ήταν  μέρα  ιστορική  για  τον  ΟΦΙ. Θα μνημονεύεται  πάντα. Και  όχι  μόνο  για  τον ΟΦΙ.  Είναι  μέρα  ιστορική  για  την  Ιεράπετρα. Είναι  μέρα  ιστορική  για  το  Λασίθι”.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παπαδόπουλος ήταν εύστοχος από την… άσπρη βούλα στο 12’ κι ο σύλλογος της Ιεράπετρας πέτυχε το 1-0. Στο 33’ ο Κορέτα σημείωσε το 2-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλοί είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά το σύνολο του Γιάννη Μάγγου κράτησε τη νίκη, που του έδωσε το τρόπαιο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Χ. Καρτσαμπάς, Βέργος, Λάιος, Κοντοές, Ζιώγας, Ιορδανίδης, Μέτσε, Τζάθας, Ντινιωτάκης, Αναστασίου.

ΟΦΙ: Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης (11΄ λ.τ. Μίγγας, 83΄ λ.τ. Πυθαρούλης), Πετάσης (61’ Μπιταξής), Κορέτα (66’ λ.τ. Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος, Τζελέπης, Ουζούνογλου, Κορομηλάς, Μούτσα, Ντιατά.