Video | Καβακάς: “Η νίκη αυτή μας δίνει μία ώθηση”

Ενθουσιασμένος δήλωσε με την ατμόσφαιρα στο “Βουζουνεράκειο” ο νέος προπονητής του ΟΦΙ μετά την νίκη επί του Θεσπρωτού (1-0).

Τα όσα είπε ο Τίμος Καβακάς:

«Πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σημαντικότερος παράγοντας στη νίκη αυτή είναι ο ψυχολογικός. Μας δίνει μία ώθηση για το επόμενο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όλοι ότι όταν κερδίζεις και η ψυχολογία σου και η διάθεσή σου για να βελτιώσεις κάποια πράγματα είναι πολύ καλύτερη.

Όσον αφορά το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν μία δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθήσαμε να παίξουμε κάτω τη μπάλα και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες πετύχαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο παράγοντας αέρας μας επηρέασε, αλλά προσαρμοστήκαμε πολύ εύκολα στο πως έπρεπε να παίξουμε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τρεις πάρα πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά από τον αντίπαλο. Ήταν η πρώτη εβδομάδα μου στην ομάδα κι αυτό που έζησα ήταν κάτι πολύ όμορφο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράστασή του σ’ αυτό το παιχνίδι. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι μία πάρα πολύ δυνατή έδρα.

Πρόκειται για δύσκολη κατηγορία η φετινή και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Καλή συνέχεια στον Θεσπρωτό και στην πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται κι εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας.»

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook