Μάγγος στο athleticradio.gr: “Τα είπα τα ένιωθα για να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι”

Ο προπονητής του ΟΦΙ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο “αρχιτέκτονας” των επιτυχιών των τελευταίων χρόνων του ΟΦΙ, Γιάννης Μάγγος, μίλησε στο athleticradio.gr και τον Μανώλη Θέμελη για την έως τώρα πορεία της ομάδας στην Φούτμπολ Λιγκ, το ματς με Διαγόρα αλλά και τις συγκινητικές του δηλώσεις για την Συρία μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Τα όσα είπε ο Γιάννης Μάγγος στο athleticradio.gr: 

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας στην Φούτμπολ Λιγκ 

“Ξεκινήσαμε καλά και στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Θέλουμε να έχουμε μία γρήγορη σωτηρία και δεν αλλάζει κάτι μετά την νίκη επί του Ιωνικού. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο”.

Για το διπλό επί του Ιωνικού (0-1)

“Από την αρχή ήμασταν αισιόδοξοι για τον αγώνα αυτό. Παίξαμε καλά και πήραμε ένα μεγάλο διπλό που μας δίνει ψυχολογική ώθηση για την δύσκολη συνέχεια. Δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα από δω και πέρα νικηφόρα από την Νεάπολη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”.

Για το ματς με τον Διαγόρα (20/10, 16.00)

“Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που στοχεύει στην άνοδο. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας για να μας ωθήσει σε μία σημαντική νίκη.

Για το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ

“Θεωρώ οτι μετά την Σούπρ Λιγκ 1 είναι το πιο δύσκολο. Κάθε ματς κρύβει παγίδες και θέλει σοβαρότητα και προσοχή”

Για τις Δηλώσεις του μετά το ματς για την Συρία

“Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Δεν θα πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας σε οτι γίνεται δίπλα μας. Άμαχοι και παιδιά σκοτώνονται για συμφέροντα τρίτων και εμείς που έχουμε οικογένεια έχουμε μία ευαισθησία. Έβλεπα τις συγκλονιστικές εικόνες στις ειδήσεις και αισθάνθηκα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα, όπως τα ένιωθα για να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook