Η αναφορά του ΟΦΙ για το ματς με τον Ιωνικό

Η ομάδα της Ιεράπετρας αναφέρεται στο ματς με τον Ιωνικό (13/10, 16.00) για την 3η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Τα όσα αναφέρει ο ΟΦΙ: 

“Στην Νίκαια θα πάει την Κυριακή ο ΟΦΙ να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό.

Τον γνώριμο μας από πέρυσι Ιωνικό με τον οποίο ναι μεν ήμασταν αντίπαλοι για δύο ενενηντάλεπτα, (η φωτογραφία είναι από τον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στο Βουζουνεράκειο πέρυσι) ,διεκδικήσαμε μάλιστα τον τίτλο και την άνοδο και οι δύο μέχρι τέλους , όμως ταυτόχρονα σφυριλατήσαμε μιά φιλία τόσο σε επίπεδο διοικήσεων όσο και σε επίπεδο οπαδών.

Για τον ιστορικό Ιωνικό τα γράφαμε και πέρυσι , πολλές παραστάσεις στην superleage , συμμετοχή και στο κύπελο ΟΥΕΦΑ και σε τελικό κυπέλου Ελλάδος , ομάδα με πολύ βαριά φανέλα που αξίζει τον σεβασμό μας.

Την Κυριακή βέβαια θα είναι πάλι ένας αντίπαλος μας τον οποίο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ενας αντίπαλος που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και που προέρχεται από διπλό στην Ηπειρο κόντρα στον Θεσπρωτό.

Δεν θα είναι σίγουρα εύκολη η αποστολή του ΟΦΙ , όμως έτσι κι αλλιώς στο πρωτάθλημα αυτό δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Οι παίκτες του ΟΦΙ έχουν και την ποιότητα και το τσαγανό να βγουν νικητές αρκεί να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν την μπάλα που ξέρουν.

Ιδιάιτερα αγωνιστικά προβλήματα στον ΟΦΙ δεν υπάρχουν.

Καλό ταξίδι παιδιά και καλό αγώνα”.