Επιστροφή Χρυσοσφάκη στον ΟΦΙ!

Στην Football League θα προσφέρει τις υπηρεσίες του με την φανέλα του ΟΦΙ ο Χρήστος Χρυσοφάκης, ο οποίος επιστρέφει στους “ασπρόμαυρους’.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από την ομάδα ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα της Ιεράπετρας με σκοπό να την βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της.

-Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Η διοίκηση ήθελε την επιστροφή του στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς και τα κατάφερε αφού έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο επιθετικό που αναμένεται να δώσεις λύσεις στον Μάγγο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Άλλη μιά μεταγραφή για τον ΟΦΙ σήμερα. Ο γνωστός σε όλους μας Γεραπετρίτης επιθετικός Χρήστος Χρυσοφάκης , μετά από μία διετή περιπλάνηση στον ΑΣΙ και στον ΑΟΑΝ επιστρέφει στην μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του ΟΦΙ. Ο Χρήστος , ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ μέχρι πριν δύο χρόνια δεν χρειάζεται συστάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα από τον ΑΣΙ , έπαιξε στην συνέχεια στον Εργοτέλη και στην super league , στον Παναιγιάλειο και στην football league , στον ΟΦΙ τρία χρόνια όπου κατάκτησε ισάριθμα ντάμπλ , στον ΑΣΙ , στον ΑΟΑΝ και τώρα ξανά επιστροφή στον ΟΦΙ.
Χρήστο ξανά καλώς όρισε στον ΟΦΙ , σου ευχόμαστε σιδερένιος και πολλά γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook