Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Ρίσκι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ο Φινλανδός επιθετικός με τις 27 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και τα 10 γκολ αναμένεται να επιστρέψει στην Αυστριακή Ζανκτ Πέλτεν.

– Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Ρίσκι κι έτσι η παρουσία για τον ίδιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοκληρώνεται, μάλλον, σε αυτό το σημείο.

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει παράπονο για την αγωνιστικότητα που επέδειξε, αν και ο ίδιος είχε “υποσχεθεί” 20 γκολ στη Φούτμπολ Λιγκ και εν τέλει πέτυχε 7 (τα 3 ήταν στο Κύπελλο)!

Γενικότερα, ο Ρίσκι έδειξε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο δυνατό στυλ παιχνιδιού που υπάρχει στη Φούτμπολ Λιγκ κι ενώ είχε καλά χαρακτηριστικά (γρήγορος με καλή αντίληψη του γκολ), όταν βρισκόταν απέναντι σε δυνατές άμυνες και είχε αντιπάλους δυνατούς αμυντικούς, είχε θέμα.

Μένει να φανεί εάν ο Ρίσκι θα ξαναπαίξει στο αυστριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ζανκτ Πέλτεν ή θα αγωνιστεί κάπου αλλού. Δεδομένα πάντως αποχωρεί από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, που θ’ αναζητήσει άλλον ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook