Πλατανιάς: “Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε”

H Χανιώτικη ομάδα περιμένει τα μπαράζ ανόδου και ανεβάζει στροφές με τους Λουκίνα, Γκοτ και Καραγκούνη να βρίσκονται στην διάθεση του Γιάννη Τάτση.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Tα όσα αναφέρει ο Πλατανιάς:

“Η πιο μεγάλη ώρα -τελικά- έφτασε. Η ομάδα μας υποδέχεται την Κυριακή 19/5 στα Περιβόλια τον ΟΦΗ στον πρώτο από τους δυο αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν το ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο β’ αντιπρόεδρος, Βασίλης Αμανατίδης, ο νομικός σύμβουλος, Παναγιώτης Μπιλίρης και ο υπεύθυνος Τύπου, Κώστας Κουκουλάς.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/5 στο γήπεδο του ΟΦΗ, «Θ.Βαρδινογιάννης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίστηκε στο Μάλεμε η προετοιμασία των παικτών μας για το μεγάλο ραντεβού. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση σε εντατικό ρυθμό για τους μίσους, ενώ οι άλλοι μισοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σε πιο χαλαρό ρυθμό προπονήθηκαν ο Λουκίνας και ο Γκοτ. Ανάλογο ρυθμό ακολούθησε και ο Καραγκούνης, ο οποίος πάντως αύριο αναμένεται να ανεβάσει ένταση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook