Μέσω Athletic Radio ο Βοσνιάδης ανακοίνωσε την παραμονή του!

Ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, μιλώντας στον Athletic Radio 104.2 αποκάλυψε την συμφωνία του με τον Αντώνη Ροκάκη για την επόμενη χρονιά.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη και Κώστα Παπαδόπουλο, για την παράξενη φετινή χρονιά του ΑΟΧ/Κισσαμικού και την επιτυχία της ομάδας να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα. Ενώ μας αποκάλυψε πως θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στο τιμόνι της Χανιώτικης ομάδας, κάνοντας μάλιστα και ταξίδι στην Ισπανία για μεταγραφές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέκου Βοσνιάδη:

Ένα σχόλιο για την φετινή χρονιά του ΑΟΧ/Κισσαμικού: “Η ομάδα ξεκίνησε για τον πρωταθλητισμό μετά την πετυχημένη περυσινή πορεία με τον κ. Πετράκη ξεκίνησε για το πρωτάθλημα. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα και εφόσον μπήκε στην μέση το ψυχολογικό οι ομάδες αλλού ξεκινάνε και αλλού βαδίζουν τελικά. Δεν ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα, έγινε αλλαγή προπονητή, εμφανιστήκαμε εμείς από τον Δεκέμβρη κάναμε πρωταθλητισμό αφού συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς πετύχαμε τον στόχο και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα διεκδικούσαμε κάτι περισσότερο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία και κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Γίνονται πράγματα στα Χανιά και έχουμε πολλά περισσότερα να παρουσιάσουμε”.

– Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Οι πρώτες του ημέρες στον πάγκο του ΑΟΧ/Κισσαμικό: “Είχαμε την τύχη και πέσαμε κοντά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και με τρεις προσθήκες σημαντικές άλλαξε η ψυχολογία ήρθε και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Γενικά και οι ποδοσφαιριστές που ήταν είναι καλοί ,όμως μας είχε πιάσει ένα ψυχολογικό κομμάτι που το ξεπεράσαμε. Βοήθησαν όλοι και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της δεκάδας. Ο κ. Πετράκης είχε κάνει καλή δουλειά, όμως το ψυχολογικό ήταν αυτό που δεν άφηνε να φανεί. Μετά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα η ομάδα ήταν έτοιμη να κάνει πράγματα”.

Για το μέλλον του στην ομάδα: “Το συμβόλαιο είναι για ενάμιση χρόνο. Είχαμε πει με την διοίκηση πως άμα πετύχουμε τον στόχο της δεκάδας και είμαστε σύμφωνοι και οι δύο θα παραμείνουμε μαζί και τη νέα χρονιά. Αυτό ήρθε και ήδη κινόμαστε να κάνουμε πράγματα για τη νέα χρονιά. Μεθαύριο θα φύγουμε μάλιστα για ένα ταξίδι στην Ισπανία και θα λείψουμε για μια εβδομάδα και έχουμε αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά”.

Για το ταξίδι στην Ισπανία: “Θα παρακολουθήσουμε πρωταθλήματα τα οποία θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες καλοί ποδοσφαιριστές και θα κοιτάξουμε κάποιες ομάδες για να πάρουμε γεύσεις από ποδοσφαιριστές”.

Για τον στόχο της νέας χρονιάς “Όταν πήγαμε τον Δεκέμβριο στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, είπαμε να σώσουμε τη χρονιά με την δεκάδα και τη νέα χρονιά ο πρωταθλητισμός, αφού βλέπουμε ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά με τα γήπεδα, αγωνιστικά αλλά και το νέο όνομα της ομάδας που θα είναι Χανιά. Η ομάδα θα διεκδικήσει παρότι δεν είναι εύκολο να γίνει μια πολύ καλή ομάδα και να διεκδικήσει την άνοδο μαζί με τον κόσμο των Χανίων”.

Για τα μπαράζ ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ:  “Έκανε μια σταθερή πορεία, τον βοήθησε και αυτό που έγινε με τον Απόλλων. Είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες και για τη νέα χρονιά όμως έπεσε πάνω στον ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ φαντάζει το φαβορί, αφού υπάρχει τεράστια διαφορά αν ήταν ένα παιχνίδι θα έλεγα ότι μπορεί να πάει παντού, όμως σε δύο ματς το φαβορί είναι ο ΟΦΗ, που είναι και μια πολύ καλή ομάδα που έχει βελτιωθεί αρκετά, έχει καλούς παίκτες και έχει και τον κόσμο που του δίνει μεγάλη δύναμη. Είναι ξεκάθαρα το φαβορί”.

Για τον Εργοτέλη: “Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και υλικό. Έχει παίξει ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να βλέπεις και σίγουρα έχει και αυτή δυνατότητες για τη νέα χρονιά εφόσον το βάλουν στόχο στην διοίκηση”.

Για τον Ηρόδοτο: “Από την αρχή ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Φαινόταν ότι θα δυσκολευτεί. Είχε τεράστια προβλήματα δεν ήταν μια ήρεμη ομάδα και γι αυτό βρέθηκε σε αυτή την θέση. Έγινε προσπάθεια και πραγματικά πήρε βαθμούς εκεί που δεν το περιμέναμε. Εμείς χάσαμε εκεί. Η έδρα του Ηροδότου είναι από τις πιο δύσκολες που υπάρχουν. Αν είχε ηρεμία θα μπορούσε να σωθεί και να τερματίσει σε παραπάνω θέσεις”.

Για τον Βρεττό και την ποιότητα του: “Η πρόταση μου είναι να βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο ρόστερ. Είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο και όρεξη. Μαζί μου έπαιξε πολύ, έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία μας ταιριάζουν, μας ταιριάζει και ο χαρακτήρας και είναι στο χέρι του να βρίσκεται μαζί μας και τη νέα χρονιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook