Πλατανιάς: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά»

Στην Διαιτησία του ματς με την Δόξα (2-2) αλλά και στις ανυπολόγιστες ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στον Δήμο στάθηκε ο Πλατανιάς.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά: 

“Για την ομάδα μας οι τελευταίες μέρες μόνο εύκολες δεν ήταν.

Από τη μία αντιμετωπίσαμε το Σάββατο μια κάκιστη διαιτησία, η οποία μας στέρησε μια σπουδαία επιτυχία μέσα στη Δράμα. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο…

Με την επιστροφή μας στη βάση, είδαμε τον τόπο μας να δοκιμάζεται από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών.

Μαζί του δοκιμάζεται και η αντοχή των ανθρώπων του, που βλέπουν κόπους γενεών να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά και να καταστρέφονται.

Παρά τις δύσκολες αυτές ώρες, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Να ξεπεράσουμε τα όσα συνέβησαν στη Δράμα και να αφοσιωθούμε στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πόντου.

Παράλληλα οφείλουμε να δουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, παρά τα εμπόδια που μπαίνουν και στην ομάδα μας, από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τις καταστροφές στον Πλατανιά, που μόνο ανεπηρέαστους δεν μας έχουν αφήσει.

Σήμερα η πρόσβαση στο Μάλεμε ήταν εφικτή και η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου, ξεκίνησε.

Στη προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική και στη βελτίωση φυσικής κατάστασης. Πήραν κανονικά μέρος όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Κόρτσταμ που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Δόξα και ακολούθησε θεραπεία”.