Μωραϊτης: “Ηροδοτάρα μια ζωή”

Την απόφαση να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο πήρε ο Βαγγέλης Μωραϊτης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο athleticradio.gr μετά την αποχώρηση του από τον Ηρόδοτο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που έχει ζήσει μοναδικές στιγμές στην Νέα Αλικαρνασσό, ευχαρίστησε σύσσωμη την περυσινή διοίκηση για τις απίστευτες στιγμές που πέρασαν κατακτώντας τα πάντα, ενώ ευχήθηκε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Παράλληλα ευχαρίστησε ξεχωριστά τον νέο πρόεδρο του Ηροδότου Ηρακλή Νύκταρη, ο οποίος σεβάστηκε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  “Πήρα την απόφαση να σταματήσω να κυνηγάω επαγγελματικά το ποδόσφαιρο και αυτό με στεναχωρεί, όμως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Αποφάσισα να κοιτάξω το μέλλον μου και οι λόγοι που αποχωρώ είναι προσωπικοί. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Στέλιο Σωκιανό για τα αξέχαστα χρόνια που περάσαμε, επίσης να ευχαριστήσω και τον Μιχάλη Στρίντζη, καθώς είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έδινε την ψυχή του για την ομάδα. Επίσης όλη την περυσινή διοίκηση και τον θείο μου Μιχάλη Μωραϊτη για όσα πρόσφεραν και πετύχαμε όλα αυτά μέσα σε 2.5 χρόνια. Τελευταία θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ηρακλή Νύκταρη που σεβάστηκε την άποψη μου και που δεν στάθηκε εμπόδιο σε καμία περίπτωση. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της γιατί έχει πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετικά παιδιά. ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ! Συνεχίζουμε”.