Γιώργος Πετράκης: «Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα»

Ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός αντιμετώπισε σε φιλικό ματς τον Πλατανιά και ο Γιώργος Πετράκης μίλησε για το γεγονός ότι βρέθηκε γρήγορα αντίπαλος με τον πρώην συνεργάτη του, Γιάννη Τάτση.

Tα όσα δήλωσε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πλατανιά (1-2) στο Μάλεμε ο προπονητής του Α.Ο.Χ / Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης: 

«Με βάση τον ρυθμό του παιχνιδιού, με ικανοποιεί πάρα πολύ. Έγινε ένα παιχνίδι – με βάση και την περσινή μου εμπειρία – καθαρά Β’ Εθνικής. Είχε ρυθμό και φάνηκαν ότι ήταν καλά από φυσική κατάσταση και οι δυο ομάδες. 

Η μπάλα πήγαινε συνέχεια πάνω-κάτω και βγήκαν πάρα πολλά στοιχεία, αμυντικά και επιθετικά, θετικά και αρνητικά. Σαν γενική εικόνα από τη δική μου ομάδα όσον αφορά το στόχο που είχαμε θέσει για τη μαχητικότητα, τη συγκέντρωση και την πειθαρχία αισθάνομαι ότι ήμασταν σε ένα πολύ καλό επίπεδο, χωρίς να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και νομίζω ότι αυτό θα έρθει με τον καιρό.

Γενικά, θα χαρακτήριζα το ματς σχετικά ισορροπημένο. Αν και νομίζω ότι και εμείς είχαμε καθαρές ευκαιρίες ειδικότερα στο β’ ημίχρονο. Θέλω να πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, διότι αυτό που θέσαμε σαν στόχο όπως είπα και πριν, το πετύχαμε και αυτό μας ικανοποιεί έτσι ώστε να μπούμε με καλή ψυχολογία στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε γρήγορα αντίπαλος με τον πρώην συνεργάτη του, Γιάννη Τάτση:

«Ο Γιάννης εκτός από άμεσος συνεργάτης μου είναι και ένας πολύ καλός μου φίλος. Πραγματικά, αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος γιατί όταν αναβαθμίζονται άνθρωποι που συνεργάζεσαι μαζί τους το μόνο που σου δημιουργείται είναι χαρά και ικανοποίηση. Σίγουρα ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά από την άλλη με χαροποιεί ιδιαίτερα που ένας δικός μου άνθρωπος βρίσκει δρόμο και αναβαθμίζεται ως προπονητής».