Καταρχήν συμφωνία ΑΟΧ/Κισσαμικού – Γιώργου Πετράκη

Απομένουν τυπικές διαδικασίες έτσι ώστε να επισφραγιστεί η παραμονή του 30χρονου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Σε καταρχήν συμφωνία ήρθαν ΑΟΧ/Κισσαμικός και Γιώργος Πετράκης εν όψει της νέας χρονιάς.

Θεωρητικά, απομένουν τυπικές διαδικασίες έτσι ώστε να επισφραγιστεί η παραμονή του 30χρονου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Αυτό που γίνεται γνωστό είναι ότι ο Πετράκης θα πάρει όπως όλα δείχνουν το χρίσμα, είτε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, είτε στη Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, όλα αυτά συνέβησαν σε συνάντηση που υπήρξε την Κυριακή το βράδυ ανάμεσα σε παραγοντικά στελέχη της ΠΑΕ, ένας από τους οποίους ήταν ο πρόεδρος, Αντώνης Ροκάκης και του ίδιου του Γ. Πετράκη.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε πολύ καλό κλίμα, με τη συνάντηση να επιβεβαιώνει την πολύ καλή άποψη που υπάρξει τόσο από τη διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού προς τον Πετράκη, όσο και το αντίστροφο.

Η ουσία είναι ότι η χανιώτικη ομάδα όπως επέδειξε ένα χρόνο πριν, έτσι και τώρα, δείχνει αποφασισμένη να επιδείξει ξανά εμπιστοσύνη στον Γ. Πετράκη, παραδίδοντας του τα “κλειδια” της τεχνικής ηγεσίας.

Η είδηση μάλιστα είναι αυτό είναι αποφασισμένη να το πράξει, ακόμα κι αν “ανάψει” το πράσινο φως για τη συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Ουσιαστικά, όλα περιστρέφονται γύρω από την επόμενη μέρα της ομάδας και πού αυτή θα αγωνίζεται, με τη διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού να ελπίζει το συντομότερο δυνατό στις τελικές αποφάσεις.

Πηγή: athlitiko.gr