Ανακοίνωση εκτός τόπου και χρόνου από τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννενα συνεχίζει να παίζει το θέατρο του παραλόγου και με νέα ανακοίνωση του χαρακτηρίζει άδικη(!) την τιμωρία του.

Μεταξύ άλλων, ο ΠΑΣ Γιάννενα αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι θα προσκομίσει στον εισαγγελέα όλα τα στοιχεία που αφορούν τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Σε μια ανακοίνωση όπου γίνεται προσπάθεια να γίνει το… άσπρο – μαύρο, ο ΠΑΣ Γιάννενα κάνει λόγο για κατάφωρη αδικία εις βάρος του ενώ έπρεπε να λέει και… ευχαριστώ για την τιμωρία που του επέβαλε η Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηπειρώτικης ΠΑΕ «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζει την απόλυτη απογοήτευσή της για την εντελώς άδικη απόφαση του Δευτεροβαθμίου Δικαιοδοτικού Οργάνου.

Επισημαίνουμε την εντελώς άδικη, μία ακόμη φορά, μεταχείριση που υφιστάμεθα, όντας μια από τις πιο σοβαρές επενδυτικές προσπάθειες σε έναν χώρο εξαιρετικά προβληματικό.

Γνωρίζουμε, η ΠΑΕ Διοίκηση αλλά και ο λαός των Ιωαννίνων, σε ικανό βαθμό για την εξαγωγή συμπερασμάτων, ΚΑΙ πρόσωπα ΚΑΙ καταστάσεις ΚΑΙ την ιστορία καθενός στο χώρο. Αλλά αυτά είναι ζητήματα που δεν είναι του ΠΑΡΟΝΤΟΣ…

Ορισμένοι δεν διστάζουν να αναφερθούν σε πολεμικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο χώρο αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι  σύμβολο μιας πόλης που δεν έχασε και δεν  χάνει την ψυχραιμία της ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Γνωρίζει να αμύνεται με βάση αρχές και αξίες. Ετσι θα αμυνθεί και τώρα κι ας είναι η μοναδική πλευρά, η οποία στον πόλεμο θα επιμένει ότι υπάρχουν κανόνες. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός ωφελείται από την άδικη μεταχείρισή μας.

Μέσα στο νομικό και ηθικό πλαίσιο  θα προσπαθήσουμε με υπομονή, επιμονή και θάρρος να ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΜΕ  το δίκαιό μας και να βοηθήσουμε να αφαιρεθούν  οι λεοντές  όλων όσων δεν υπηρετούν τη Δικαιοσύνη και τις αρχές του αθλητισμού.

Καλούμαστε πλέον να διαχειριστούμε το τρομερό πλήγμα από την άδικη απόφαση η οποία μας εξοντώνει οικονομικά και μας δίνει το δικαίωμα  από τον άδικο χαρακτήρα της να πιστεύουμε ότι πανηγυρίζουν άλλα κέντρα, τα οποία έχουν συνηθίσει να προκαθορίζουν αποφάσεις.

Θα το πράξουμε μέσα στο νομικό και ηθικό πλαίσιο αναλαμβάνοντας πάντα το μερίδιο της ευθύνης μας. Η απόφαση αυτή  παραβιάζει κάθε δικαίωμά μας στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ και στην ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ. Αιτία, υποτίθεται, της άδικης τιμωρίας μας υπήρξε το αδικαιολόγητο πταίσμα ενός νεαρού, που κινήθηκε στα όρια της ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, και είναι αυτή η γραφικότητα, η οποία φυσικά δεν μπορεί να δικαιολογήσει το μέγεθος της ποινής.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν θα υπάρξουν σε αναλογική μορφή αποφάσεις για όσα ΦΟΒΕΡΑ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΙΚΑ συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα γήπεδα της χώρας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και γι’αυτό θα υποβάλουμε τα ντοκουμέντα  στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος διέταξε πραγματική έρευνα με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου και θα προσπαθήσουμε μέσα στο ελληνικό και ευρωπαϊκό πλαίσιο να υπερασπιστούμε την προσπάθεια που κάνουμε σε αθλητικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο στην πόλη και στην υποβαθμισμένη από το αθηνοκεντρικό κράτος Δυτική Ελλάδα.

Αυτονόητο είναι ότι θα ζητήσουμε από την πολιτική εξουσία να αποδείξει ότι μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία του αθλητικού στερεώματος πάνω σε κανόνες δικαίου και ηθικής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την αγωνιστική και μόνο αξία του θα βρίσκεται από την επόμενη περίοδο στην «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ», όσο και αν αυτό ενοχλεί τα προαναφερόμενα κέντρα».