Προώθησε τον Βλαβιανό στην πρώτη ομάδα η Επισκοπή

Ο 19χρονος μέσος μεταπήδησε από την Κ19 στους μεγάλους και υπέφραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Σέργιος Βλαβιανός ανήκει και επίσημα πλέον στην ΠΑΕ Επισκοπής.

Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, που το τελευταίο διάστημα προπονείται κανονικά υπό την επίβλεψη του κ. Βέλιτς, μεταπήδησε από την Κ19 στους μεγάλους και πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

  • Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την συνεργασία της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της, Σέργιο Βλαβιανό, από την Κ19 στην επαγγελματική ομάδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ήρθε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιούνιο και αγωνίστηκε σ’ όλα τα ματς της Κ19 στο πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ των Νέων. Η εξαιρετική του απόδοση, έπεισε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΠΑΕ και από σήμερα αποτελεί μέλος της».

Βλαβιανός: «Να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, εμφανώς ευχαριστημένος από την όλη τροπή που είχε το θέμα του σ’ αυτούς τους 6 μήνες και την μεταπήδησή του από την Κ19 στην επαγγελματική ομάδα της Επισκοπής τόνισε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την όλη εξέλιξή μου στην Επισκοπή σ’ αυτούς τους πρώτους 6 μήνες.  Θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα. Τώρα είναι ώρα για δουλειά».

Ποιος  είναι ο Σέργιος Βλαβιανός:

Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Θέση: Μεσοεπιθετικός Αρ. φανέλας: 37

Ημ. Γέννησης: 7/6/1995. Ύψος: 1.68. Κιλά: 60

Περίοδος    Ομάδα
2010-11:    Καλλιθέα    Κ20
2012-13:    Καλλιθέα    Κ20
2013-14:    Καλλιθέα      Κ20
2014β:       Επισκοπή    K19
2015α:       ΠΑΕ Επισκοπή