Γ Εθνική: Δεδομένο οτι θα πάει σέντρα αργότερα

Αφού έχει δοθεί παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Στο κενό έπεσε η προσφυγή της Κοζάνης (ζητούσε να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο και να εφαρμοστεί η απόφαση του CAS), καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την απέρριψε.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της κατά της ΕΕ της Ομοσπονδίας και δέχτηκε ότι ορθώς η ΕΠΟ αποφάσισε την άνοδο του Μακεδονικού στη SL2.

Εντωμεταξύ, το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου αφού έχει δοθεί παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι το Πρωτάθλημα θα αρχίσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, αποκάλυψε ότι η Γ΄ Εθνική, θα βαδίσει παράλληλα με τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ και αν αποφασιστεί στις 30 Σεπτέμβρη αναστολή, αυτή θα ισχύσει και για τη Γ΄ Εθνική.

Κάποιες ομάδες της Γ Εθνικής βέβαια βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, αφού σύμφωνα με σενάρια που εμφανίζονται διεκδικούν θέση στη Super League 2. 

Η ουσία πάντως είναι οτι όλες οι ομάδες της Γ Εθνικής δεν ξέρουν ούτε ποιους θα έχουν αντιπάλους, ούτε πόσοι όμιλοι θα είναι τελικά στο πρωτάθλημα για να βγει και ο αριθμός των αγωνιστικών για όλη τη χρονιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook