Πόρος: “Λαβωμένος” μετά τον Άρη Σούδας

Ο Βασίλης Κρασανάκης απέκτησε τρεις “πονοκεφάλους” μετά το παιχνίδι με τον Άρη Σούδας.

Πόρος και Άρης Σούδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο χθεσινό (25/10) μεταξύ τους παιχνίδι με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη εκτός από την απώλεια βαθμών, έχει πλέον να διαχειριστεί και την απώλεια τριών ποδοσφαιριστών, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Ρεθύμνου για την τέταρτη αγωνιστική (1/11).

Πιο συγκεκριμένα, τρεις παίκτες αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι στη Νέα Αλικαρνασσό και οι δύο απο αυτούς σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Ο λόγος για τους Πολυχρονάκη, Τσουκαλά και Τσακάνι που ήταν οι “άτυχοι” για τους “μπλε”.

Ο Γιώργος Πολυχρονάκης υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και η πρώτη εκτίμηση της κατάστασής του αναμένεται να γίνει μετά από τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ. Εάν επαληθευτεί το κάταγμα, τότε θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Θανάσης Τσουκαλάς θα μείνει επίσης εκτός από το παιχνίδι με τον Αστέρα στο Ρέθυμνο, καθώς στο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας αποχώρησε με διάστρεμμα β’ βαθμού και θα χρειαστεί 15 με 20 μέρες για να επανέλθει.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής που έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική είναι ο Κέβιν Τσακάνι που υπέστη θλάση α’ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει περίπου μία εβδομάδα “νοκ άουτ”, γεγονός που αφήνει μία μικρή ελπίδα να κριθεί έτοιμος για την ερχόμενη Κυριακή (1/11).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook