Ανδρουλάκης στον Athletic Radio 104,2: “Οι παίκτες μου είχαν θέληση – δίψα για την νίκη”

Ο προπονητής του ΠΟΑ μίλησε στον γηπεδούχο σταθμό του Ηρακλείου μετά την νίκη με 2-1 επί του Ηροδότου στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι στο Ατσαλένιο για την 3η αγωνιστική της Γ Εθνικής (10ος Ομιλος). 

Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας του Ατσαλένιου μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και την εκπομπή “Derby” μετά την σημαντικήεντός έδρας  νίκη της ομάδας του επί του Ηροδότου με 2-1 για την 3η αγωνιστική της Γ Εθνικής (10ος Ομιλος). 

Τα όσα είπε ο Αντώνης Ανδρουλάκης στον Athletic Radio 104,2:

Για την νίκη του ΠΟΑ επί του Ηροδότου (2-1)

“Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κατά γενική ομολογία. Κερδίσαμε δίκαια. Ξέραμε οτι ο Ηρόδοτος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Την γνωρίζω και γω καλά. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παρασύρουμε τον αντίπαλο. Προηγήθηκαμε και δεν του αφήσαμε περιθώρια, αν και του δώσαμε χώρο. Οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι και είχαν θέληση – δίψα για την νίκη.

Τον Ανδρέα Ξυδάκη δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ο Μανώλης Ρουμπάκης τα είπε όλα στις δηλώσεις του και συμφωνώ. Εύυχομαι να βγει σύντομα από την περιπέτεια η οικογένεια του”.

Για  το γεγονός οτι δεν είχε κόσμο το γήπεδο

“Είναι στενάχωρο που δεν είχε κόσμο το γήπεδο. Χωρίς φιλάθλους είναι δύσκολο. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Τον θέλουμε και μεις, αλλά το έχει ανάγκη και ο κάθε φίλαθλος για να ψυχαγωγείται. Ανυπομονούμε να είμαστε ξανά όλοι μαζί. Ο κόσμος του ΠΟΑ μας δίνει δύναμη και τον έχουμε ανάγκη”.

Για το πέρασμά του από τον Ηρόδοτο

“Ο Ηρόδοτος είναι μία ομάδα που την έχω στην καρδιά μου. Οι κ.κ Παναγιωτάκης και Κοκοτσάκης μου έδωσαν την ευκαιρία να αναλάβω πρώτος προπονητής και τους ευχαριστώ. Το εννοώ αυτό που λέω και δεν το λέω για να το πω. Μου έχει αφήσει η παρουσία μου εκεί μία γλυκιά γεύση. Όταν είχαμε γνωριστεί καλά και πηγαίναμε καλά στα Πλεϊ οφ,  ήρθε ο κορονοϊός. Τους εύχομαι το καλύτερο για την συνέχεια”.

Για την ήττα από την Δαμάστα (3-1)

“Η ήττα από την Δαμάστα μας πείσωσε, θέλαμε στο ματς με τον Ηροδοτο να πάρουμε το… αίμα μας πίσω. Η Δαμάστα είναι μία καλή ομάδα. Ο Μιγκέλ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ήταν ένα άδικο για μας αποτέλεσμα. Δείξαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα και αντιδράσαμε στο επόμενο ματς”.

Για το φετινό πρωτάθλημα (10ος Ομιλος Γ Εθνικής) 

“Δεν υπάρχει “εύκολο” ματς στο πρωτάθλημα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και αμφίρροπα. Στην αρχή πιστεύαμε οτι θα είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταυχτήτων, αλλά δεν ισχύει αυτό. Βλέπουμε εκπλήξεις. Δεν ξέρουμε σε κάθε ματς τι μας περιμένει, πηγαίνουμε στα… τυφλά γιατί και η προετοιμασία μας ήταν δύσκολη. Κάθε ματς έχει παγίδες. Είναι ένα καλό και ωραίο πρωτάθλημα. Πέρυσι ήταν μόλις 9 ομάδες, φέτος είναι κανονικό πρωτάθλημα”.

Για τον ΠΟΑ

“Ο ΠΟΑ είναι ένας τεράστιος οργανισμός. Ο κ. Λέλεκας είναι δίπλα μας. Είναι εδώ κάθε μέρα και σε όλα τα ματς. Γνωρίζει κάθε παιδί με το μικρό του όνομα σε όλες τις ομάδες μας. Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά κάθε μέρα στο Ατσαλένιο. Έχουμε κόσμο, είναι μία ομάδα που την αγαπάε, όχι μόνο το προάστειο αλλά όλο το Ηράκλειο. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου εδώ. Θέλουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Έχουμε καλή χημεία όλοι μας”.

Για τον στόχο του ΠΟΑ

“Θέλουμε να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Στόχος μας είναι να αναδείχξουμε παίκτες και να πάνε σε πιο υψηλό επίπεδο. Όπως έχει γίνει με πολλά παιδιά στο παρελθόν. Βλέπω βελτίωση στην ομάδα μου”.

Για τον κορονοϊό

“Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ήμασταν σε τοπικό lockdown και κάναμε προπονήσεις σε γκρουπ. Είχαμε πρόβλημα με τα φιλικά. Δεν ήταν εύκολες οι καταστάσεις. Ήταν μία δύσκολη περίοδος.  Παίξαμε δύο ματς στο Ηράκλειο και όλα τα άλλα εκτός. Το σημαντικό είναι οτι άρχισε το πρωτάθλημα. Το πρώτο επίσημο ματς είναι η μεγαλύτερη επιβάρυνση για τους παίκτες από την αρχή της προετοιμασίας και παίξαμε συνεχόμενα ματς”.

Και ηχητικά τα όσα είπε:

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook