Με μαύρα περιβραχιόνια η Δαμάστα με την Αναγέννηση

Η ομάδα ανακοίνωσε πως στο σημερινό παιχνίδι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ επίσης οι ποδοσφαιριστές της θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη σεβασμού προς τρία πρόσωπα που δεν βρίσκονται πια εν ζωή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας:

“Η Δαμάστα φιλοξενεί σήμερα στις 15:00 την Αναγέννηση Ιεράπετρας, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στην Γ’ Εθνική.
Παράλληλα, ο σημερινός ιστορικός αγώνας είναι αφιερωμένος από την Δαμάστα σε τρία πρόσωπα που δεν είναι πλέον κοντά μας. Όπως είχε υποσχεθεί ο ηγέτης του συλλόγου κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ., η μνήμη τους θα τιμηθεί στον πρώτο αγώνα στη φυσική έδρα της ομάδας στην Γ’ Εθνική.
Πρόκειται για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Νίκο Γιαλαμά, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Δαμάστας για τελευταία φορά στην καριέρα τον, τον παραδοσιακό Δαμαστιανό ξυλογλύπτη Γεώργιο Τριγώνη ή Μπίλιαρη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή και τον Βασίλειο Τριγώνη, πατέρα του γιατρού της ομάδας μας, Μανώλη Τριγώνη.
Όπως είχε αποφασιστεί, η Δαμάστα θα αγωνιστεί σήμερα απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας με μαύρα περιβραχιόνια ενώ πριν τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων…”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook