Κέβιν Τσακάνι: “Παλέψαμε και ίσως αν είχαμε και λίγο τύχη να παίρναμε κάτι”

Ο παίκτης του Πόρου μίλησε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.

Ο 23χρονος παίκτης του Πόρου Κέβιν Τσακάνι, μίλησε στην κάμερα της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο. Ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως με λίγη τύχη ο Πόρος θα μπορόυσε να είχε πάρει κάτι από το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα δύο, αυτά με τον Άρη Ρεθύμνου και τον Άρη Σούδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέβιν Τσακάνι:

Για την προσπάθεια με τον Ηρόδοτο και την επιστροφή στη δράση:

“Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μία χαρά που ξεκινήσαμε και που βγάλαμε μία πολύ καλή εικόνα θεωρώ. Από την άλλη λύπη γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα κι εμείς το θέλουμε πολύ αυτό, θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια. Οπότε θα κρατήσουμε την προσπάθεια, είναι νωρίς ακόμα, ο δρόμος είναι μακρύς και πιστεύω μέσω της προσπάθειας και της δουλειάς θα κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία”.

Για το πέναλτι που έκρινε το ντέρμπι:

“Ξέραμε ότι θα πάει στη δύναμη, θα πάει στο πάθος, στις μονομαχίες το παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε όσο πιο πολύ μπορούμε να παίξουμε ήρεμα. Από την άλλη τώρα ο διαιτητής είδε αυτό, οπότε θα το σεβαστούμε αφού δεν γίνεται να το γυρίσουμε η να το πάρει πίσω. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι δεν πτοηθήκαμε. Παλέψαμε και ίσως αν είχαμε και λίγο τύχη να παίρναμε κάτι”.

Για τη συνέχεια με Άρη Ρεθύμνου την Τετάρτη στο Ρέθυμνο και Άρη Σούδας την Κυριακή στο Ηράκλειο:

“Η σκέψη μας και αυτό που θέλουμε είναι το ίδιο σε κάθε ματς, να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Πιστεύω σ’ όλη την εβδομάδα θα δουλέψουμε σωστά, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και από κει και πέρα είμαστε αισιόδοξοι για κάτι θετικό”

Για τη φετινή χρονιά του Πόρου:

“Φέτος από τη διοίκηση, από τ’ αποδυτήρια, μέχρι και τους παίκτες είναι όλα πραγματικά τέλεια. Και αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ θετικό γιατί το χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Είμαστε καλοί παίκτες όλοι, οπότε μιας και είναι όλα καλά πιστεύω θα είμαστε αξιοπρεπέστατοι και θα κάνουμε κάτι πολύ καλό”.

Για τη στενοχώρια στ’ αποδυτήρια μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ηροδοτο:

“Στενοχώρια υπήρχε, λογικό, γιατί πραγματικά το πιστέψαμε. Από την άλλη όμως είπαμε ότι θα πεισμώσουμε, θα είναι ένα μάθημα για μας αυτό στην πορεία και θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να παίρνουμε κάθε Κυριακή τη νίκη”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook