Δαμάστα: Μέσα Ζερβός – Κορνηλάκης, εκτός Πεταλάκης – Αντωνάκης

Με δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με τον παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό πάει στο Ατσαλένιο για να αντιμετωπίσει τον ΠΟΑ η Δαμάστα στο αυριανό (21/10) τους ματς.

Όπως ήταν λογικό, η σημερινή -και τελευταία πριν το ματς με τον ΠΟΑ- προπόνηση της Δαμάστας έγινε κάτω από βροχερές συνθήκες, λόγω του καιρού που επικρατεί σήμερα στο Ηράκλειο.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χατζησεβαστός έδειξε βίντεο στους παίκτες του, με σκοπό να επισημάνει κάποια συγκεκριμένα κομμάτια στο παιχνίδι τους. Από εκεί και πέρα, η δουλειά εντός του γηπέδου της Δαμάστας περιελάμβανε τακτική, ενώ ανακοινώθηκαν και δύο απουσίες που θα έχει η ομάδα.

Ο λόγος για τους Πεταλάκη και Αντωνάκη, οι οποίοι θα λείψουν από το παιχνίδι με τον ΠΟΑ, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Ο Πεταλάκης έχει υποχρεώσεις με τη σχολή του, ενώ τη θέση του Αντωνάκη στην 20άδα πήρε ο Κορνηλάκης. Εκτός από τον Κορνηλάκη που μπήκε στην αποστολή, η Δαμάστα έχει και μία “επιστροφή”, με τον Ζερβό να υπολογίζεται για το αυριανό ματς.

Η αποστολή της Δαμάστας έχει δώσει “ραντεβού” στο γήπεδο του ΠΟΑ αύριο Τετάρτη (21/10) στις 14:30 στο γήπεδο του ΠΟΑ για την αναμέτρηση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook